Akçaabat'taki olay cinayetmiş

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra cesedi Vakfıkebir ilçesinde bulunan kadının başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenirken, aralarında eşi ve kayınpederinin bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, ilçe

Akçaabat'taki olay cinayetmiş

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra cesedi Vakfıkebir ilçesinde bulunan kadının başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenirken, aralarında eşi ve kayınpederinin bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

 Edinilen bilgiye göre, ilçenin Nefsipulathane Mahallesi'nde yaşayan Nazmiye Çam (26), 5 gün önce 5 yaşındaki oğlu Umut'u yanına alarak, öğle saatlerinde Merkez İlköğretim Okulu 1. sınıfında okuyan diğer oğlu Murat'ı almak üzere evinden ayrıldı. Çocuğunu almaya gitmeyen ve beraber evden çıktıkları oğlu Umut, akşam saatlerinde ilçenin Darıca Beldesi'nde vatandaşlarca tek başına dolaşırken bulunan Nazmiye Çam'ın ailesi, güvenlik güçlerine başvurarak genç kadının kaybolduğunu bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri, arama çalışması başlattı. Kayıp annenin cesedi 5 gün sonra Vakfıkebir ilçesi sahilinde dolaşan bir vatandaş tarafından Aydoğdu mahallesinde köprü ayağında bulundu.

Nazmiye Çam'ın eşi ve yakınları da olay yerine çağrılırken, yapılan teşhis sonucu cesedin Nazmiye Çam'a ait olduğu belirlendi. Nazmiye Çam'ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yapılan otopside başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili aralarında eşi ve kayınpederinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

Öte yandan Nazmiye Çam'ın kolundaki bileziklerin kayıp olduğu öğrenilirken, Çam'ı son gören kişi olan konuşma özürlü oğlu Umut ise tek tanık olarak bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel