Akçaabat'ta Veda Yemeği

Akçaabat'ta bir lokantada düzenlenen geceye Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Emniyet Müdürü Turan Bozdemir, emniyet personeli ve çok sayıda davetli katıldı.Gecede bir konuşma yapan Akçaabat kaymakamı Erol Özkan, emniyetin ilçenin en önemli birimler

Akçaabat'ta Veda Yemeği

Akçaabat'ta bir lokantada düzenlenen geceye Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Emniyet Müdürü Turan Bozdemir, emniyet personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Akçaabat kaymakamı Erol Özkan, emniyetin ilçenin en önemli birimlerinden birisi olduğunu belirterek, ''Sizler bizim için çok değerlisiniz. Akçaabat halkının daha huzur ve güven içinde yaşaması için elinizden geleni yaptığınızı biliyorum. Bu kutsal görevi gittiğiniz yerlerde de yapacağınızdan kuşkumuz yoktur. Akçaabat'a yapmış olduğunu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum'' dedi.

Gecede Akçaabat Emniyet müdürlüğünde görevlerini tamamlayarak başka illere tayin olan personele Akçaabat kaymakamı Erol Özkan tarafından teşekkür belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel