Akçaabat'ta bayramlaşma töreni

Merkez İlköğretim Okulunda gerçekleşen bayramlaşmaya Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Tulum, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri

Akçaabat'ta bayramlaşma töreni

Merkez İlköğretim Okulunda gerçekleşen bayramlaşmaya Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Tulum, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığını ve ardından Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelle bayramlaştılar.
Kaymakam Özkan ve beraberindekiler daha sonra şehit er Gökhan Uzun'un baba evine ziyaret ederek, Uzun'un babası Ali Yaşar ile annesi Esman Uzun ile bayramlaşarak, her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Milletvekili Cumur, şehidin adının Yeni Mahalle'de yapılacak olan liseye verilmesi için gerekli işlemleri başlattıklarını belirterek, ''Şehidimizin ismini, mahallesinde yapılacak olan liseye vermek istiyoruz. İnşallah kısa sürede ihale yapılıp tamamlanacak olan liseye Şehit Er Gökhan Uzun ismini vererek, onu yaşatmak istiyoruz'' dedi.

Şehidin babası Ali Yaşar Uzun, tek isteğinin oğlunun isminin yaşatılması olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel