Akçaabat'a yeni araçlar getirildi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Perşembe günü saat 10.30 da hem Belediyeye yeni alınan araçları tanıttı hem de önemli işyerlerinden 4 işyerine bir gezi düzenlendi. Araç tanıtımına ve işyerlerine yapılan geziye Belediye Meclis üyeleri ve mahalle mu

Akçaabat'a yeni araçlar getirildi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Perşembe günü saat 10.30 da hem Belediyeye yeni alınan araçları tanıttı hem de önemli işyerlerinden 4 işyerine bir gezi düzenlendi. Araç tanıtımına ve işyerlerine yapılan geziye Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.
İlk olarak Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün önünde araçların tanıtımı yapıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Şimdi günümüz teknoloji çağı, makine çağı, Belediyeler için makine parkları çok önemlidir. Günden güne büyüyen ve gelişen Akçaabat'ta daha kaliteli verimli hizmet üretmek, sorunları daha hızlı çözmek amacıyla Akçaabat Belediyesinin makine parkını son iki yılda 1 trilyon üç yüz milyarlık bir yatırımla önemli bir seviyeye çıkardık.

Son bir ay içerisinde aldığımız kanal kepçesi, yükleyici kepçe ve vidanjörün bize maliyeti 500 milyar dır. Şu anda güçlü bir makine parkına sahibiz. (son iki yılda alınan araçlar kanal kazıyıcı kepçe, yükleyici kepçe, greyder, vidanjör, silindir, kamyon, çöp kamyonu, itfaiye ve zabıta aracı ) Vatandaşlarımızdan da kolaylık bekliyoruz, yol açmalarda bize yardımcı olsunlar, yollarımızı açalım, açılmış dar yollarımızı genişletelim. Bu araçların alınmasında emeği geçen meclis üyelerimize katkısı olan herkese de teşekkür ediyorum “ dedi.


Daha sonra İlçenin festival alanında yapımı devam eden gençlik merkezi, yaylacık mahallesindeki sahil yürüyüş bandı ve futbol sahası inşaatı gezildi. Daha sonra Sarıtaş Mahallesindeki toki binalarına giden ve asfaltlanan yollar gezildikten sonra Sivriburun Tepesine çıkıldı. Burada yapımı devam eden lokanta- kafeterya ve kır kahvesi inşaatı gezildikten sonra tüm katılımcılara hamsi ızgara ziyafeti çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel