Ak Parti Trabzon'da talep çok

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi Belediye Meclis Üyeliklerine yoğun talep var.Özellikle iktidar partisinin Belediye Meclis aday adaylığına başvuru yapanların sayıları rekor düzeye ulaşırken, gösterilen yoğun talep doğrultusunda aday adaylığı sür

Ak Parti Trabzon'da  talep çok

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi Belediye Meclis Üyeliklerine yoğun talep var.

Özellikle iktidar partisinin Belediye Meclis aday adaylığına başvuru yapanların sayıları rekor düzeye ulaşırken, gösterilen yoğun talep doğrultusunda aday adaylığı süreleri 1 Aralık'a kadar uzatıldı.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Alemdar gösterilen ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyerek şunları dedi “Trabzon’da meclis üyeliğinde başvuru sayısı gün geçtikçe artıyor. Trabzon’da partimize büyük bir teveccüh var. İlgiden memnunuz” dedi.

AK PARTİ’DE MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURUSU 1 ARALIK’A KADAR UZATILDI

AK Parti’de mart ayındaki yerel seçimler öncesinde belediye meclis üyeliği aday adaylığı süresi 1 Aralık’a kadar uzatıldığı bildirildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sebehattin Alemdar “Yerel seçimlere aylar kala, AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvurusu 1 Kasım Cuma günü itibariyle sona erdi. Trabzon genelinde toplam 124 kişi belediye başkan aday adaylığı için partimize başvurdu. Bu bir rekordur. Bunun yanında belediye meclis üyeliği aday adaylık süreci bir ay daha uzatılarak son başvuru tarihi 1 Aralık 2013 olarak belirlendi” dedi. Belediye başkan aday adaylığını için yapılan rekor başvurunun belediye meclis üyeliği aday adaylığı içinde gerçekleşeceğini ifade eden Alemdar “ Trabzon’da meclis üyeliğinde başvuru sayısı gün geçtikçe artıyor. Süre uzatıldığı için sayı daha da artacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 18 ilçemiz ve ülke genelinde partimize büyük bir teveccüh var. Bu durum hem bizim, hem de partimiz adına oldukça sevindiricidir. Başvuru sayısı memnuniyet vericidir. Bu süreçte bütün aday adaylarımızın partimizin misyonuna ve vizyonuna yakışır biçimde propagandalarını sürdürmelerini önemle istirham ediyoruz. Allah’ın izniyle 2014 mahalli idareler seçimlerinden zaferlerle çıkarak, başarılı olacağız. Aday adaylığı süresince AK Parti’ye gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyor ve arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu hizmet yarışı yolunda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel