AK Parti İktidar Olmamalıydı

Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Dursun Ali Düzenli ile Türkiye gündemi ve siyasi olaylar üzerine kısa bir söyleşi yaptık. İşte Dursun Ali Düzenli'nin haber61.net ile paylaştıkları... TÜRKİYE'NİN BÜYÜK SORUNLARI VARTürkiye'de ilgilenilmesi gereken b

AK Parti İktidar Olmamalıydı

Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Dursun Ali Düzenli ile Türkiye gündemi ve siyasi olaylar üzerine kısa bir söyleşi yaptık. İşte Dursun Ali Düzenli'nin haber61.net ile paylaştıkları... 

TÜRKİYE'NİN BÜYÜK SORUNLARI VAR
Türkiye'de ilgilenilmesi gereken bir çok sorun olduğunu belirten Dursun Ali Düzenli, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye'nin bir numaralı sorunu haline getirildi. Bir yılı aşkın süredir Cumhurbaşkanı kim olmalı? Sıkıntısı sürüyordu. Baktığınız zaman Türkiye'de aşılması gereken o kadar büyük sorunlar var ki ben bu seçim için yapılan tantanaları boş ve gereksiz buluyorum. Bu dönemde Türkiye'nin ekonomisi, sosyal yapısı, manevi yapısı tahribata uğradı.Türkiye'de gerçek sorunlar ele alınmalı ve konuşulmalı. Ama Türkiye bu sorunlarla uğraşmaya hazır değil” dedi.

AKP YANLIŞ SEÇİM
Seçim sürecinin sona erdiğini ve hala daha yapılan yorumları gereksiz bulduğunu bildiren Düzenli, “Artık Türkiye'nin bir Cumhurbaşkanı var, bizlere düşen sadece hayırlı olsun demektir. Cumhurbaşkanı ile ilgili yapılan yorumlar sona ermeli. Tabi bizimde bir kısım endişelerimiz var yok değil. Çünkü dünya boş değil, dünyada bir kısım güçler var bu güçler kendi projelerini ortaya koymak için çalışıyorlar. Türkiye'nin Ulusal yapısını bozma peşindeler. Gerilimli bir seçim dönemi yaşandı. İnsanımız toz duman içinde sanki ülkede başka bir mesele yokmuş gibi hiç ekonomiye bakmadan bir seçim tercihi yaptı ve AKP yeniden iktidar oldu. Oysa AK Parti bunu hak etmemişti” diye konuştu.

HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL
Yeni kabinenin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını dilemek gerektiğini kaydeden Dursun Ali Düzenli, “Biz parti olarak artık kendimizle ilgileniyoruz. Genel Merkez, İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte bu seçim döneminde ne yaptık, hatalarımız neydi ve neredeydi diye kendimizi bir süzgeçten geçiriyoruz. Türkiye yanlış seçim yaptı hak eden taraf AKP olmamalıydı. Ama her şey bitmiş değil ilerleyen zamanlarda herkes ne olacağını görecek. Biz parti olarak siyasi çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel