Ağasar deresine köprü yapılacak

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde Ağasar Deresi üzerine köprü inşa ediliyor.     Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen ve Kireç Mahallesi ile Çamkiriş Mahallesi'ni birbirine bağlayacak 10 metre genişliğinde, 56 metre uzunluğundaki köprünün inşaatı devam ediy

Ağasar deresine köprü yapılacak

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde Ağasar Deresi üzerine köprü inşa ediliyor.     

Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen ve Kireç Mahallesi ile Çamkiriş Mahallesi'ni birbirine bağlayacak 10 metre genişliğinde, 56 metre uzunluğundaki köprünün inşaatı devam ediyor. 

Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, köprünün yapımının yaklaşık bir yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirterek, ''Kireç-Çamkiriş bağlantı köprüsünün tamamlanmasıyla ilçe nefes alacak. Yeni köprü, ilçe merkezini halen inşaatı devam eden spor salonuna bağlamakla kalmayacak, aynı zamanda gezi ve yürüyüş parkuru olacak. Araç parkı sorununun çözümüne de katkı sağlayacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel