800 bin YTL'lik akaryakıt alındı

Kurumun Yeni mahalledeki hizmet binasında personelle bayramlaşan Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Yalçın, karla mücadelede bu sezon sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.Genel Sekreter İsmail Yalçın'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, birim mü

800 bin YTL'lik akaryakıt alındı

Kurumun Yeni mahalledeki hizmet binasında personelle bayramlaşan Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Yalçın, karla mücadelede bu sezon sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.

Genel Sekreter İsmail Yalçın'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, birim müdürleri, Yol İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri Necip Şanlıtürk, Yol İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Yalçın Kalaycı ve yaklaşık 200 çalışanın katıldığı bayramlaşma töreni neşe içerisinde geçti. Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Gümüşhane'yi kalkındırmanın Gümüşhane insanının elinde olduğunu bir başkasının gelip te Gümüşhane'yi kalkındırmayacağını söyledi.

Öncelikle Gümüşhane insanının kalkınmayı istemesi gerektiğinin altını çizen Yalçın, birilerinin kalkınmada öncülük yapması gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz yıl Özel İdare'de maddi anlamda adrese dayalı nüfus sayımından kaynaklanan problemlerin olduğunu fakat bu yıl böyle bir sorunun yaşanmayacağını dile getiren Yalçın, “Araçlarımızı alıp, teknik elemanlarla kurumu takviye ettikten sonra Özel İdaremiz büyük projeler hariç hiçbir işini yarım bırakmayacak, eksik yapmayacak konuma gelecek. Birlikte çalışarak bu işlerin arkasını getireceğiz. Her köyü bir şehir konumunda düşünerek neler yapabiliriz, ne gibi hizmetler götürebiliriz sorularına cevap arıyoruz. Bununla ilgili köy muhtarlarıyla yaptığımız anket çalışmamız son aşamaya geldi.”dedi.

Boş köylere hizmetin gitmesinden mutlu olmadıklarını da sözlerine ekleyen Yalçın, milyonlarca liralık yatırımlara karşılık köylerden Gümüşhane ekonomisine hiçbir katkının olmamasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Özel İdare olarak köylerde ekonomik katkı sağlayabilecek her türlü projeye destek verdiklerini belirten Yalçın, sadece yol yapmayla su getirmeyle işlerinin bitmediğini, köylerin en yüksek kalitede yaşanabilir mekanlar olması için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Bu yıl ki karla mücadele döneminin başladığını da sözlerine ekleyen Yalçın, 800 bin YTL'lik akaryakıt alımını gerçekleştirdiklerini ve karla mücadelede Gümüşhane'de bu yıl hiçbir sorunun yaşanmayacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel