75 bin alabalık dereye bırakıldı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 75 bin yavru alabalık dereye bırakıldı.Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Doğal alabalık üretilmesi ve orman içi suların balıklandırılması" adlı uygulama pro

75 bin alabalık dereye bırakıldı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 75 bin yavru alabalık dereye bırakıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Doğal alabalık üretilmesi ve orman içi suların balıklandırılması" adlı uygulama projesi kapsamında, Şebinkarahisar ilçesi Toplukonak ve Gürpınar köylerinin ortak kullanım alanı içersinde bulunan dikmetaş göletine 75 bin adet abant alabalığı bırakıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon Şube Müdürlüğü'ne bağlı Maçka-Altındere Alabalık Üretme İstasyonu'nda üretimi gerçekleştirilerek Giresun’a getirilen 75 bin adet yavru Abant Alabalıkları Şebinkarahisar Kaymakamı Avni Oral, Doğa Koruma Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut ile köy muhtarları ve köy sakinlerinin katılımıyla Dikmetaş Göleti'ne bırakıldı.

22.20130731183652.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel