6 silah kaçakçısı yakalandı

Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Merkez, Ulubey ve Gölköy ilçelerinde örgütlü olarak silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları belirlenen İ.D., C.Ç., C.S., F.T., İ.T. ve M.T. adlı şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Bu kişilerin ev ve bahçel

6 silah kaçakçısı yakalandı

Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Merkez, Ulubey ve Gölköy ilçelerinde örgütlü olarak silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları belirlenen İ.D., C.Ç., C.S., F.T., İ.T. ve M.T. adlı şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Bu kişilerin ev ve bahçelerinde yapılan aramada, 1 adet silah imalat atölyesi ortaya çıkarıldı.

Atölyede silah imalatında kullanılan 2 namlu, 7 adet dipçik, 6 adet yay olmak üzere 43 adet muhtelif malzemenin yanı sıra 2 adet mavzer yivli tüfek, 5 ruhsatsız tabanca, 5 tabanca şarjörü, 8 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kaleşnikof piyade kasaturası, 163 adet dolu fişek, 277 adet muhtelif çapta boş kovan, 265 av tüfeği fişeği, 5 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait sim kart ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel