6 Kazazede Müşade Altında

Trabzon'dan Rusya'nın Sochi Limanı'na giderken, 39 mil açıkta hava muhalefeti nedeniyle batan gemiden kurtarılarak Trabzon'a getirilen 24 kişiden 18'inin hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edildikleri, 6'sının da müşahede altında olduğu öğrenil

6 Kazazede Müşade Altında

Trabzon'dan Rusya'nın Sochi Limanı'na giderken, 39 mil açıkta hava muhalefeti nedeniyle batan gemiden kurtarılarak Trabzon'a getirilen 24 kişiden 18'inin hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edildikleri, 6'sının da müşahede altında olduğu öğrenildi.

TIR şoförü olan 11 yolcu ile 20 personelin bulunduğu Panama bayraklı ''Sunny Day'' adlı Ro-Ro gemisinin batmasının ardından Hava Kuvvetlerine ait helikopterler ve Türk bayraklı ''Tuğçe-D'' adlı gemiyle kurtarılarak Trabzon'a getirilen 24 kazazededenn 18'i, ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Hastane yetkilileri, 6 kişinin ise bu geceyi müşahede altında geçireceği, kontrollerin ardından yarın taburcu edilebileceklerini belirtti.

Bu arada, Bulgaristan bayraklı Batova isimli tanker ile kurtarılan 7 kişinin Gürcistan'ın Batum Limanı'na götürüleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler