5 yıl önceki kazanın faturası

Trabzon'un Çömlekçi mahallesinde yaklaşık 5 yıl önce 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazada suçlu bulunan ambulans sürücüsü 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken, bu cezası daha sonra 6 bin 640 YTL para cezasına çevrildi. Trabzo

5 yıl önceki kazanın faturası
Trabzon'un Çömlekçi mahallesinde yaklaşık 5 yıl önce 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazada suçlu bulunan ambulans sürücüsü 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken, bu cezası daha sonra 6 bin 640 YTL para cezasına çevrildi.
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz yargılanan ambulans sürücüsü Ö.Ş. (32) katılmadı.

Mahkeme heyeti, sanık Ö.Ş.'yi taksirle 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasına neden olmak suçundan 2 yıl 8 ay ve 343 YTL para cezasına çarptırırken, bu cezasını daha sonra, 1 günü 9 YTL üzerinden toplam 6 bin 640 YTL para cezasına çevirdi. Mahkeme heyeti ayrıca ambulans sürücüsü Ö.Ş.'nin E sınıfı sürücü ehliyetine 1 yıl süre ile geçici olarak geri alınmasına karar verdi.

Trabzon'da 22 Aralık 2003 günü Maçka Sağlık Ocağı'na ait ambulansı tamire götürmeye çalışan Ö.Ş., Çömlekçi mahallesinde yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalar Havva Koç (45), Bedriye Öztürk (18) ve Mustafa Öztürk'e (21) çarparak kazaya neden olmuştu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Havva Koç hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler