40 öğrenci zehirlendi

Samsun'da 21 gün önce 50 öğrencinin tavuklu pilavdan zehirlendiği öğrenci yurdunda bu kez de etli pilav yiyen 40 öğrenci zehirlenerek hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde bulunan bir öğrenci yurdunda kalan 50 öğrenci,

40 öğrenci zehirlendi

Samsun'da 21 gün önce 50 öğrencinin tavuklu pilavdan zehirlendiği öğrenci yurdunda bu kez de etli pilav yiyen 40 öğrenci zehirlenerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde bulunan bir öğrenci yurdunda kalan 50 öğrenci, 21 gün önce yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenerek hastanelik olmuştu. Aynı yurtta bugün akşam yemeğinde etli pilav yiyen 40 öğrenci, baş dönmesi ve kusma şikayetlerinin artması üzerine hastanelere koştu.

Zehirlenen 35 öğrenci, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne, 5 öğrenci ise Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir ay içinde aynı öğrenci yurdunda ikinci kez toplu zehirlenme olayının yaşanması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer yemeklerden numune alırken, soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel