3 araçla Trabzon'a geldiler

Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesinde dün gerçekleştirilen esrar operasyonunda 5 kişi göz altına alınırken, bu kişilerin bulunduğu araçta 56 kilo kubar esrar yakalandı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerin

3 araçla Trabzon'a geldiler

Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesinde dün gerçekleştirilen esrar operasyonunda 5 kişi göz altına alınırken, bu kişilerin bulunduğu araçta 56 kilo kubar esrar yakalandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine yapılan bir istihbarat sonucunda 3 farklı araç ile Trabzon’a gelen B.Y, M.G, M.A, M.B ve R.Ö isimli vatandaşların esrar maddesi satışı yaptıkları ihbarı üzerine 3 farklı otomobil üzerinde yapılan uygulamalarda 56 kilo 676 gram kubar esrar yakalanarak muhafaza altına alındı.

Gözaltına alınan B.Y, M,G, M.A, M.B ve R.Ö isimli şahısların Trabzon Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamalarının ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler