26 günde iki kez din değiştirdi...

Eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı mahkeme tarafından kendisine verilen 6 ay evden uzaklaştırma cezası veren hakime kızarak 26 gün içerisinde iki kez din değiştirerek önce Hıristiyanlığa geçen Cemal Salih Ofluoğlu, 26 gün sonra gördüğü kötü

26 günde iki kez din değiştirdi...

Eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı mahkeme tarafından kendisine verilen 6 ay evden uzaklaştırma cezası veren hakime kızarak 26 gün içerisinde iki kez din değiştirerek önce Hıristiyanlığa geçen Cemal Salih Ofluoğlu, 26 gün sonra gördüğü kötü rüyalar yüzünden kabus yaşamaya başlayınca nüfus Müdürlüğüne dilekçeyle müracaat ederek İslamiyet'i seçip Müslüman oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HAKİME KIZDI HIRİSTİYAN OLDU

Uzman çavuşluk mesleğinden ayrılmasının ardından girdiği bunalım sonucu Eşi Asiye O ile arasında ailevi nedenlerden dolağı tartışmalar yaşamaya başladığını belirten 45 yaşındaki Cemal Salih Ofluoğlu,"İşsizlikten dolağı bunalıma girdim. Bir türlü düzenli bir iş bulamadım. Bu durum benim psikolojimi bozdu. Bu yüzden kendimi eşime ifade edemeyerek eşime şiddet uygulamaya başladım. Eşim benden şikayetçi oldu. Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi bana 6 ay evden uzaklaştırma cezası verdi. Su yasağa uymadığım için ise eşim benden yine davacı oldu. Aynı mahkeme bana bir yıl evden uzaklaştırma cezası verdi. Bende böyle bir düzen olmaz diye mahkeme başkanına kızarak Hıristiyan olmak istedim. 25.07,2013 tarihinde Trabzon İl Nüfus Müdürlüğüne dilekçeyle baş vurarak Hıristiyan dinine geçmek için müracaatta bulundum. Yarım saat sonra da dinimi Hıristiyan olarak değiştirerek nüfus cüzdanımı aldım" dedi.

KABİR AZABI ÇEKMEYE BAŞLADIM

Eşine aile içi şiddet uyguladığı gerekçesiyle Hıristiyan dinini seçerek Hıristiyan olan Cemal Salih Ofluoğlu,"Dinimi Hıristiyan olarak değiştirmemin ardından çok kötü rüyalar görmeye başladım. Rüyalarım kabusa dönüştü. Rüyamda devamlı birileri bana "Sen Müslüman doğdun, Müslüman olarak öleceksin" diye bağırdığını görmeye başlayarak kabir azabı çekmeye başladım. Bu kabuslara daha fazla dayanamadım. 16.08.2103 tarihinde ikinci kez dilekçeyle İl Nüfus müdürlüğüne müracaat ederek Hıristiyan olan dinimi değiştirerek Müslüman oldum" dedi.

BÖYLE BİR ŞEYİN OLMASI MÜMKÜNDÜR

Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir ise Müslüman dininden Hıristiyanlık dinine geçmenin günah olduğunu belirterek, "Çok tehlikeli bir iş, Peygamber efendimiz (SAV) böyle din değiştirenleri ateşe atlayan kişilere benzetiyor. Tasvip etmiyoruz. Günah işlemiştir. Hıristiyanlığa geçmek o kadar tehlikelidir. Hıristiyanlıktan Müslümanlığa geçiş caizdir, sevaptır. Ama ne yazık ki insanların olduğu yerlerde böyle şeylerin olması mümkündür" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler