21 Yıllık Çocuk Özlemi Sona Erdi

Trabzon'da Özel Karadeniz Hastanesi'nde tüp bebek tedavisi gören 21 yıllık evli olan 42 yaşındaki Nebiye Eyüp'ün bebek özlemi bugün dünyaya getirdiği bebek ile sona erdi.Anne Eyüp, yaptığı açıklamada, yıllardır çocuk özlemi duyduklarını belirterek, ''Biz

21 Yıllık Çocuk Özlemi Sona Erdi

Trabzon'da Özel Karadeniz Hastanesi'nde tüp bebek tedavisi gören 21 yıllık evli olan 42 yaşındaki Nebiye Eyüp'ün bebek özlemi bugün dünyaya getirdiği bebek ile sona erdi.

Anne Eyüp, yaptığı açıklamada, yıllardır çocuk özlemi duyduklarını belirterek, ''Biz de sonunda tüp bebek ile çocuk yapmaya karar verdik. İlk denememizde başarısız olmuştuk. İkinci denemede ise çocuğumuz oldu. Çok mutluyum'' dedi.

Hastane yetkilileri, sabah saatlerinde sezaryen ile doğum yapan Nebiye Eyüp'ün ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu anlatarak, ''Medine'' adı verilen bebeğin 3 kilo 200 gram ağırlığında 52 santimetre boyunda olduğunu kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel