2. el oto galericiler iftarda buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2. el oto galericileri esnafı ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Yıldız Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş, 2.El Oto Galericiler Dernek Başkanı Hüseyin

2. el oto galericiler iftarda buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2. el oto galericileri esnafı ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yıldız Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş, 2.El Oto Galericiler Dernek Başkanı Hüseyin Reis ve oto galericileri esnafı katıldı. İftar yemeğinin ardından yemek duasını yapan Başkan Gümrükçüoğlu Mübarek Ramazan ayında 2. el oto galericileri ile iftar yemeğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, yaptıkları 2. el oto galericileri sitesi ise esnafın rahat, modern ve güzide bir ortamda hizmet vermeye başladığını kaydederek, “Elimizdeki imkanlar ölçüsünde her zaman sizlerin yanında olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra da hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu esnafın talep ve önerileri doğrultusunda siteye gelen müşterilerin araçlarını bırakabilecekleri bir otopark için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydederek, “Bunun için de belediye teknik hizmetleri binasının olduğu alanda bu sorunu çözmeye gayret edeceğiz. İkinci olarak da site için çok güzel bir sosyal tesis yapma hazırlıklarımız sürüyor. İhale hazırlıkları devam eden sosyal tesis inşaatını Ekim ayı sonuna kadar hizmete açmayı planlıyoruz. Bu sitemiz bütün bölgemize hizmet edecektir. Sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

2. El Oto Galericileri Dernek Başkanı Hüseyin Reis ise yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Site ile birlikte vatandaşlarımıza daha güzel ve çağdaş bir ortamda hizmet veriyoruz. Başkanımız bugüne kadar her zaman bizlere destek oldu. Başkanımızın dile getirdiği otopark ve sosyal tesislerin hizmete girmesiyle birlikte sitemiz sorunsuz bir site haline gelecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel