19 gözaltı Erzurum Adliyesi'nde

Trabzon polisinin yaptığı operasyonla yakalanan ve aralarında banka müdürü, gardiyan gibi kamu görevlilerinin de bulunduğu 19 kişi çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak iddiasıyla yargılanmak üzere Erzurum'a getirildiler. A.Y, İ.Ö, M.E, V.U, Ö.U. S.S, A.

19 gözaltı Erzurum Adliyesi'nde

Trabzon polisinin yaptığı operasyonla yakalanan ve aralarında banka müdürü, gardiyan gibi kamu görevlilerinin de bulunduğu 19 kişi çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak iddiasıyla yargılanmak üzere Erzurum'a getirildiler.

A.Y, İ.Ö, M.E, V.U, Ö.U. S.S, A.O, A.A, M.Ö, A.K.G, O.A, E.Ç, Y.K, S.K, S.Y, O.U, H.K, K.İ, Y.G Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra  karayoluyla iki otobüs içerisinde Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri nezaretinde  öğlen saatlerinde Erzurum Adliyesi'ne  getirildi.

Erzurum Adliyesi çevresinde polis güvenlik tedbirini artırırken savcılıktaki ifadeleri süren şüphelilerin 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

Mahkemenin gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel