13 Muhtarın Silahına El Kondu

Magandalar yakın takipte…Giresun'un Keşap İlçsei'nde ihbar üzerine bir köy düğününü basan emniyet güçleri,havaya ateş açtıkları iddiası ile 13 köy muhtarının silahına el koydu.olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.Olayda kullanıla

13 Muhtarın Silahına El Kondu

Magandalar yakın takipte…Giresun'un Keşap İlçsei'nde ihbar üzerine bir köy düğününü basan emniyet güçleri,havaya ateş açtıkları iddiası ile 13 köy muhtarının silahına el koydu.olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.Olayda kullanılan silahlar ile mermiler balistik incelemeye gönderildi.

Giresun Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Yılmazdemir,muhtarların havaya ateş açmalarını onaylamadığını belirterek,Valilikçe muhtarların silah kullanma yetkileri bellidir.Meskun mahalde veya düğünlerde gerçek ve kuru sıkı silahla ateş edemezler,bu nedenle edenler de cezalarını çekerler dedi.


Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel