Sena Özdemir kimdir, nerelidir? Survivor Sena Özdemir ne iş yapıyor?

Sena Özdemir Survivor'da yarışacak. Genç isim Sena Özdemir hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Peki Sena Özdemir kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Sena Özdemir kimdir, nerelidir? Survivor Sena Özdemir ne iş yapıyor?

Sena Özdemir TV8'de yayınlanacak olan Survivor 2021'in Gönüllü kadrosunda kendine yer bulmasının ardından merak konusu oldu. Sena Özdemir kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir gibi sorular araştırılmaya başlandı.İşte hakkındaki detaylar

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

19 yaşında olan yarışmacı İzmir'de dünyaya geldi. Balıkesirli bir baba ile Bulgaristan göçmeni bir annenin çocuğu olan Sena Özdemir, Atatürk Spor Lisesi'nde okudu. 10 yaşından itibaren atletizmle uğraşan genç isim 100-200 metrede çeşitli Türkiye dereceleri elde etti. Liseler arasında dnya şampiyonası bayrak yarışında üçüncü oldu. 

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

Sena Özdemir İzmir Büyükşehir Belediyesi spor kulübünde lisanslı sporcu ve Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisidir.

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi