Necmi Yapıcı Kimdir?

Sevilen oyuncu Necmi Yapıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Necmi Yapıcı hakkındaki tüm detaylar...

Necmi Yapıcı Kimdir?

NECMİ YAPICI KİMDİR?

Necmi Yapıcı, 18 Mart 1972 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.

necmi-yapıcı1

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Yapıcı, kariyerine 1999 yılında yayımlanmaya başlayan ve 5 yıl ekranlarda seyircileri ile buluşan Ayrılsak da Beraberiz dizisinde hafızalara kazındığı Feridun Bitir adlı karakteriyle ilk adımını atmıştır.

Sevilen dizinin ardından yine aynı karakter ismi Feridun ile Sonradan Görme dizisiyle izleyenlerin karşısına geçmiştir. Sonrasında Necmi Yapıcı, Keloğlan Karaprens'e Karşı, Şans Kapıyı Kırınca ve Beyaz Melek filmlerinde de rol alarak kariyerine devam etmiştir.  Son olarak  2012-2022 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayımlanan Seksenler adlı dizide Kahveci Mesut karakterini canlandırmıştır.

necmi-yapıcı2

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Ev Yapımı, Seksenler, Kocaman Ailem, Meryem, Babam Sağolsun, Alemin Kıralı, Papatyam, Yalancı Romantik, Prenses Perfinya, Anında Görüntü Show, Adanalı, Gemilerde Talim Var, Fesupanallah, İmkansız Aşk, Sonradan Görme, Sen misin Değil misin?, Dayı, Avrupa Yakası, Reyting Hamdi, En Son Babalar Duyar, Kahkaha Show, Hırsızın Oğlu, Ayrılsak da Beraberiz

SENARYOSUNU YAZDIĞI DİZİLER:

En Son Babalar Duyar, Kahkaha Show, Dikkat Bebek Var, Ayrılsak da Beraberiz

YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI DİZİLER:

İmkansız Aşk, Sonradan Görme

necmi-yapıcı3

OYNADIĞI FİLMLER:

Vezir Parmağı, Detay, Sadece Sen, 10. Köy Teyatora, Süpertürk, Yıldız Savaşları: Klon Savaşları, Osmanlı Cumhuriyeti, Maskeli Beşler: Kıbrıs, Kilit, Beyaz Melek, Keloğlan Kara Prens’e Karşı, Şans Kapıyı Kırınca, Kahpe Bizans

ÖZEL HAYATI:

Necmi Yapıcı, 1996 yılında okul arkadaşı olan Melek Şahin ile evlenmiştir. Çiftin 2000 yılında Emre adında oğulları dünyaya gelmiştir. Çift, 2001 yılında boşanmıştır.

Yapıcı, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Nihan Durukan ile hayatını birleştirmiştir.

nnnn-1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi