Hazal Türesan Kimdir?

Güzel oyuncu Hazal Türesan bir çok yapımda izleyici ile buluştu. Hazal Türesan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hazal Türesan Kimdir?

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

1985 yılında Ankara'da dünyaya gelen Hazal Türesan, ilkokuldan liseyi bitirene kadar Ankara'da eğitim görürken daha sonra Ankara Ünivitesitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

Unutma Beni dizisiyle 2008 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Hazal Türesan, Daha sonra bir çok yapımda yer aldı.  Devrim Yakut ve Yeniden Başla dizileriyle kariyerini sürdüren Türesan, Karapara Aşk dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

Tatlı İntikam, Fazilet Hanım ve Kızları, Yaşamayanlar ve Atiye'de rol alan başarılı oyuncu Mucize Doktor ile birlikte ününe ün kattı. Vahşi Şeyler ve Fatna isimli projelerde de yer alan Hazal Türesan son olarak Yalancı dizisinde rol aldı.

Dizilerin yanı sinema filmlerinde de yer alan başarılı isim, Bir Don Juan Öldürmek, Sol Şerit, Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle isimli filmlerde oynadı.

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi