Ece Erken kimdir?

Ece Erken kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Ece Erken hakkında merak edilenler…

ECE KİMDİR?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da dünyaya geldi.

ECE ERKEN ASLEN NERELİ?

Aslen Samsunlu olan Ece Erken, babasının subay olmasından dolayı birçok farklı şehirde yaşadı.

Lise öğrenimini İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle birlikte yaşamaya başlayan Erken’in bir de abisi var.

Ekranların tanınan yüzü olan güzel isim sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonrasında, Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. İstanbul’a gelmesiyle birlikte Kral TV’de işe başladı. Ekranlara alışan Erken, sonrasında Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da görev aldı.

Ece Erken kimdir?

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1′de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil karakterine can verdi. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı

Ece Erken kimdir?

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu'nun en önemli kahve markalarından "Mahmood Coffee"nin yeni reklam yüzü oldu.

2015-2017 yılları arasında ile TRT 1'de yayımlanan İyi Fikir programının sunuculuğunu yaptı.

ECE ERKEN KAÇ KEZ EVLENDİ?

Ece Erken, 1 Eylül 2008' tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlendi. 2009'da boşandılar.

24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi.

7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

28 Haziran 2021 tarihinde evlendiği Beşiktaş JK eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

ECE ERKEN

ECE ERKEN

ECE ERKEN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi