| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bilim ve Teknoloji Yayın tarihi: 21 Kasım 2014 15:55

Artık yere düşen telefonlar kırılmayacak

Camın üreticisi Corning, Gorilla Glass 4'ün ismini paylaşmadığı bir rakibine göre düşmelerde iki kat daha güçlü olduğunu söylüyor. Corning'e göre 1 metre yükseklikten düşen Gorilla Glass 4'lü telefonların yüzde 80'i, sağlam kalmayı başarıyor.Dolayısıyla t

Camın üreticisi Corning, Gorilla Glass 4'ün ismini paylaşmadığı bir rakibine göre düşmelerde iki kat daha güçlü olduğunu söylüyor. Corning'e göre 1 metre yükseklikten düşen Gorilla Glass 4'lü telefonların yüzde 80'i, sağlam kalmayı başarıyor.

Dolayısıyla telefonunuzu duvarlara fırlatmanız tavsiye edilmiyor, ancak onu yere düşürdüğünüzde sağlam kalma ihtimali, oldukça yüksek. 

Telefon üreticileri, yeni camın ağırlığından veya kalınlığından şikayet etmeyecekler çünkü Gorilla Glass 4, selefiyle aynı ağırlıkta ve kalınlıkta. Yeni camın çok geçmeden telefonlardaki yerini alması bekleniyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!