Bestemsu Özdemir: Evlilik teklifi bekliyorum

Yaklaşık yedi aydır Serkan Mehmet Durdu ile aşk yaşayan Bestemsu Özdemir, gazetecilerin özel hayatıyla alakalı sorularını cevapladı.

Bestemsu Özdemir: Evlilik teklifi bekliyorum

Ünlü oyuncu, "Her şey yolunda. Ben de evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım" itirafında bulunarak, kahkaha attı Volkan Özdemir'in haberine göre; Bestemsu Özdemir, Etiler'deydi. Özdemir, bir mekandan çıkarken görüntülendi.

"İŞİMİZİN GEREĞİ NEYSE ONU YAPIYORUZ"

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bestemsu Özdemir, dijital platformlardaki sansürsüz sahneler hakkında konuştu.

Oyuncu, "Bütün projeleri takip etme şansı buluyorum. İşimizin gereği neyse bizler onu yapıyoruz. Bana da gelse ben de kabul ederim ve yaparım" dedi

"EVLİLİK TEKLİFİ BEKLİYORUM"

Bestemsu Özdemir, yaklaşık yedi aydır aşk yaşadığı Serkan Mehmet Durdu ile ilişkisi hakkında ise, "Her şey yolunda. Ben de evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım" ifadelerini kullanarak, kahkaha attı.

AŞIKLAR İLK KEZ YAN YANA

Öte yandan aşıklar, geçtiğimiz aylarda ilk kez basın mensuplarının karşısına birlikte çıkmıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Özdemir, "İlişkimiz yaklaşık iki, üç ay önce başladı" demişti.

"ARADIĞIM AŞKI BULDUM"

bestemsu.jpg

Daha önce, "Aşktan yana yüzüm gülmüyor" açıklamasını yapan Bestemsu Özdemir, "Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu" şeklinde konuşmuştu.

"İLİŞKİ KONUSUNDA MUTLU OLAMIYORUM" DEMİŞTİ

Oyuncu, geçtiğimiz ay muhabirlerin "Özel hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Gitmiyor." yanıtını vermişti. Bestemsu Özdemir, ardından, "En çok dert yakındığım konu benimle alakalı olmaması... Ne yazık ki ilişki konusunda mutlu olamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

KRİTERLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Özdemir, ayrıca, Hülya Avşar'ın "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler bana göre değil" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılmasından sonra şunları söylemişti:

Bence Hülya Avşar son derece haklı. Sürekli fotoğraf çekilip, koyan erkek bana itici geliyor. Benim ilişkideki kriterim 'adam' olsun, 'insan' olsun...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin