Bekir Aktürk’ten kadınlar günü mesajı!

Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk Kadınlar günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bekir Aktürk’ten kadınlar günü mesajı!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Bekir Aktürk’ten kadınlar günü mesajı!

Aktürk mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Yaşamı yeşerten, yaşatan ve her türlü zorluğa göğüsgeren kadınlarımız, analarımız hepimizin baş tacıdır.

Kadın gelişmeli, öğrenmeli, ilerlemelidir ki onun dünyaya getirip büyüttüğü çocuklar bizlerin geleceklerini şekillendirsin. Çok zorlu günlerden geçiyoruz binlerce kadınımız hayatını, evladını, ailesini, geçmişini, evini, yuvasını, şehrini dostlarını, kimliğini kaybetti.

Bu zor günlerde hepimiz onların yanındayız. Kadın dayanışmasıyla, devletin gücüyle, el birliğiyle o kayıpları yerine koyamayız belki ama yaralarımızı hep birlikte sarabiliriz.

Başta beni dünyaya getiren, sevgisiyle merhametini veren, büyüten annemin, tüm annelerin, eşimin, kız evlatlarımın, meslektaşlarım olan birbirinden başarılı kadın muhtarlarımın ve hayatı varetmek güzelleştirmek için çalışan tüm kadınlarımızın, acıların, zorlukların olmadığı güzelliklerin başarının konuşulduğu nice güzel günler görmek dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem