| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bayburt Yayın tarihi: 05 Mart 2025 11:21

Bayburt’ta öğretmen ve öğrencilerden ramazan kolileri

Bayburt'ta ortaokul öğretmen ve öğrencilerinin destekleriyle hazırlanan Ramazan kolileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanıyor.

Bayburt’ta ortaokul öğretmenleri ve öğrencilerinin destekleriyle hazırlanan Ramazan kolileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere özenle hazırlanıyor. Bayburt Ortaokulu tarafından başlatılan kampanya, öğrencilere paylaşma ve dayanışma duygusunu aşılamayı amaçlıyor.

Öğrenciler ve Öğretmenler El Ele Verdi

Bayburt Ortaokulu’nun düzenlediği Ramazan kolisi kampanyası, öğretmen ve öğrencilerin destekleriyle yürütülüyor. Özenle hazırlanan erzak kolileri, eksiklerin tamamlanmasının ardından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

koli1.webp

Kolilerin içerisine bakliyat, şeker, un, yağ, salça gibi temel gıda malzemeleri ekleniyor. Okulda özel bir odada toplanıp istiflenen bu gıdalar, daha sonra öğretmenlerin gözetiminde kolilere yerleştirilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazır hale getiriliyor.

Öğrencilerde Dayanışma ve Paylaşma Bilinci Geliştiriliyor

Kampanyanın en önemli amaçlarından biri de öğrencilere paylaşma ve yardımlaşma bilincini kazandırmak. Öğrenciler, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemini yaşayarak öğreniyor ve toplumsal dayanışmanın gücünü hissediyor.

koli2.webp

Kaynak: İHA

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

V
vatandaş
1 yıl önce

güzel düşünülmüş iyi ramazanlar.