| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bayburt Yayın tarihi: 02 Mayıs 2026 10:38

Bayburt’ta istihdam ve mesleki eğitim toplantısı yapıldı

Bayburt’ta İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında istihdamın artırılması ve mesleki eğitimin güçlendirilmesi ele alındı.

Bayburt’ta istihdamın artırılması ve mesleki eğitimin geliştirilmesine yönelik çalışmalar, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’nda değerlendirildi.

Vali Mustafa Eldivan başkanlığında gerçekleştirilen kurulun 2026 yılı 2. olağan toplantısında, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik planlamalar ele alındı.

bayburtta-istihdam-ve-mesleki-egitim-toplantisi-yapildi

İSTİHDAM VE EĞİTİM GÜNDEMDE

Toplantıda kentte istihdamın artırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar ile mesleki eğitimin iş gücü piyasasına uygun hale getirilmesi konuları görüşüldü.

Kurul üyeleri, 2026 yılı planlamaları kapsamında görüş ve önerilerini paylaştı.

KOORDİNASYON VURGUSU

Toplantıda ayrıca kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

İş gücü piyasasının ihtiyaçlarına cevap verecek eğitim ve istihdam çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!