| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bayburt Yayın tarihi: 13 Temmuz 2025 10:55 Güncellenme tarihi: 10 Aralık 2025 16:26

Bayburt'ta 15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikimi Etkinliği

Bayburt'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Bayburt’ta fidan dikimi etkinliği yapıldı. 'İstiyorsan Arkanda Eser Bir Fidan Dikmen Yeter' sloganıyla organize edilen etkinlikte, 250 fidan toprakla buluşturuldu.

15 Temmuz şehitlerinin anısını yaşatmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Aslandağı Vilayet Ormanı'nda gerçekleştirildi. Toplam 250 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, doğa ile iç içe gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin hem geçmişi hatırlattığını, hem de geleceğe umutla bakılmasını sağladığını vurgulayarak, "Etkinlik kapsamında dikilen her bir fidan, bu topraklar uğruna can veren kahramanlarımızın hatırasını yaşatacak, doğamıza nefes, yarınlarımıza miras olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

D
Dede
11 ay önce

Mackaya fidan dikilmeli dağlarına kestane olabilir her meyve ağacı dikilmeli tutup mantarda