Başkan Zorluoğlu'ndan fanatik depremzedeye Trabzonspor forması

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraşlı fanatik Trabzonspor taraftarı depremzedeye forma hediye etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, aslen Kahramanmaraşlı olan fanatik Trabzonspor taraftarı Ertuğrul Karademir’e bu akşam oynanacak Basel maçı öncesi forma hediye etti.
 
Kahramanmaraş’ta yaşayan ve depremde evi hasar gören  Ertuğrul Karademir isimli vatandaşın Trabzonspor sevgisi duygulandırdı. Kahramanmaraş’ta bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yanına giden Karademir, önce Trabzon ve Trabzonspor sevgisinden bahsetti ardından da ‘yanınızda Trabzonspor logosu bulunan bir şey varsa bana verir misiniz’ diyerek sevgisinin boyutunu gözler önüne serdi. Önce yanlarında bulunan atkıyı depremzedeye veren ekipler, daha sonra durumu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile paylaştılar. Bölgeye adım attığı andan itibaren depremzedelerle yakından ilgilenen Başkan Zorluoğlu, Ertuğrul Karademir’e Trabzon’da oynanacak Trabzonspor-Basel maçı öncesi forma hediye etti. Çok sevdiği kulübünün formasını hemen üzerine giyen Ertuğrul Karademir mutluluğunu gizleyemedi.  

Başkan Zorluoğlu'ndan fanatik depremzedeye Trabzonspor forması
 
BİZE HER YER TRABZON
Trabzonspor şampiyon olduğunda aracıyla birlikte Trabzon Caddesi’nde sevinç çığlıkları attığını belirten Karademir, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta gece gündüz demeden çalışmasına rağmen, benim isteğimi de anında yerine getirdi. Yaşadığımız bu zor günlerde gerçekten çok mutlu oldum. Depremin yaraları sarıldığında Allah nasip ederse Trabzon’da da maç izlemek, futbolcuları görmek istiyorum. Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı.

Başkan Zorluoğlu'ndan fanatik depremzedeye Trabzonspor forması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor