Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı oldu

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı oldu

AK Parti'nin Trabzon'da Milletvekilliği aday adaylık süreci devam ediyor.

Trabzon'da Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı oldu.

Deprem ve sel felaketiyle konuşmasına başlayan Özdemir, "6 Şubat 2023’te Ülkemizde asrın felaketi yaşandı. Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde yıkıma sebebiyet veren 85 milyonun kalbinde büyük yaralar açan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Ayrıca Urfa ve Adıyaman’da meydana gelen sel felaketi aynı şekilde bizleri  derinden üzmüştür. Bu felaketlerde ilk andan itibaren gerekli tedbirleri alan halkımızı bir an olsun yalnız bırakmayan devletimizin  ve milletimizin varlığından dolayı Rabbim e hamdediyorum, inşallah böyle bir felaketlerle bir daha karşılaşmayız... Değerli arkadaşlar öncelikle sizlere kendimi tanıtayım.. 1981 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğdum. İlköğrenimimi Akçaabat’ta tamamladıktan sonra 1999 yılında Trabzon Lisesinden mezun oldum, ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesini tamamlayarak kısa bir süre öğretmenlik yaptım. Sonrasında ticaret hayatına atıldım. Evliyim  ve 2 çocuk babasıyım.

2002 yılında Ak Parti’ye üye oldum. Bu kutlu davada bugüne kadar çeşitli  kademelerde görev aldım. Bir çok kez il ve ilçe delegeliği, Akçaabat  İlçe teşkilatında yöneticilik, 2 dönem Akçaabat belediye meclis üyeliği , 2 dönem Trabzon  büyükşehir belediye meclis üyeliği  ve 2019 yerel seçimleriyle birlikte Akçaabat  belediye başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim in tensipleriyle  Belediye başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundum.. Ak Parti içerisinde bugüne kadar yürüttüğüm görevleri büyük bir onur sayıyorum, bunları çocuklarıma miras olarak bırakıyor, hizmetlerimi taçlandırmak adına milletvekili aday adaylık başvurumu yapıyorum. 2002 yılında AK Parti ailesine üye kaydı ile başlayan kutlu davama inşallah 2023 yılında Milletvekili sıfatı ile hizmet etmek istiyorum.

Bu vesileyle 27 Nisan e muhtırasında, partimize karşı açılan kapatma davasında, Gezi olaylarında, 17/25 Aralık  Emniyet yargı darbesinde, 15 Temmuz hain girişiminde ve daha nicesinde göstermiş olduğumuz duruşu bir kez daha ortaya koymak adına sevdam olan partimden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. AK Parti sandıklardan yine birinci parti olarak çıkacak .Trabzon’da bugüne kadar aldığımız oyun çok daha fazlasını alacağımıza inancım tamdır.  Rabbim Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup eylemesin. AK Partiye Milletvekilliği Aday adaylığı başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarıma da başarılar diliyor Rabbimden kolaylıklar temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin özellikle son 20 yıldaki kazanımlarına sahip çıkmak, Türkiye yüzyılında yer almak, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için, yarınlarımız için gece gündüz demeden durmandan yorulmadan bıkmadan  usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle müracaatımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Hepinize saygılarımı sunuyorum.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler