Başkan Hasan Erbay'ın Özkan Sümer aşkı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Odalar-Borsalar Daire Başkanı Hasan Erbay, Maçka’dan da hemşerisi olan Özkan Sümer’i her fırsatta yad ediyor.

Başkan Hasan Erbay'ın Özkan Sümer aşkı!

Aynı zamanda TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Özel Danışmanı da olan Hasan Erbay, spor adamı, Eski Trabzonspor’un futbolcusu, kaptanı, teknik direktörü ve kulüp başkanı olan Özkan Sümer’i günlük spor aktivitelerini yaparken bile unutmuyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Murat Taşkın’ın kendisine gönderdiği Özkan Sümer’li tişörtü spor yaparken sırtından eksik etmeyen Hasan Erbay’ın yıkılan Avni Aker’in tribün koltuklarından tutun da, ilk formalarına, önemli maç toplarına kadar onlarca hatıradan oluşan küçük bir Trabzonspor müzesi de bulunuyor.

Hasan Erbay, Trabzonspor’un bir futbol takımından öte, kendisi için bir kimlik olduğunu belirtirken, “O zamanki adıyla Birinci Lig’de şampiyonluğu ilk kez İstanbul’un dışına çıkararak tarihe not düşen efsane kadroyu özellikle unutmamalıyız. Bugünkü nesillerin bunları unutmaması için gerekeni yapmalıyız. Bunlardan birinin o efsane takım oyuncularının büstlerinin şehrin merkezinde bir yere kondurulmasıdır.” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler