Başkan Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı ve AK Parti Ortahisar Belediye Meclis üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. 

Başkan Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

“TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR EŞİKTE”
Burada partililere hitap eden Başkan Genç, 2023 Genel Seçimleri’nin bütün kazanımların elden gitmemesi için bir final seçimi olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “20 yıldır bu davanın içerisinde olan bir belediye başkanı olarak her seçimin arifesinde o seçime özgü atmamız gereken adımları, yapmamız gereken faaliyetleri sürekli teşkilatımızla beraber çalıştık.

Ve bütün başarıların mimarı olan Cumhurbaşkanımızın aldığı sonuçlara katkı sağlamaya gayret ettik. Şu anda çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Her seçimin kendine özgü konjonktürü, özellikleri, önemli süreçleri oldu ama hakikaten bu seçim final seçimi niteliğinde.

Başkan Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Çünkü 20 yıldır bu ülkenin kazanımlarının bir seçimle, belki bir kararla yeni bir eşiği atlayarak, ileriye doğru devam etmesi gerekir. Bu konudaki vizyonumuz 2023’tü, bunu tamamlıyoruz. Şimdi önümüzde 2051 ve 2071 vizyonu var veyahut bu kazanımların geri gelmesi durumu var.

Ya da daha doğru bir tanımla 1950’li yıllardan beri Türkiye’nin emperyal güçlerin boyunduruğu altında yaşamaya devam etmesidir. Türkiye böyle bir eşikte. Çünkü, Türkiye 1950 yılından itibaren ilke kez Cumhurbaşkanımız sayesinde bağımsız karar alan, icra eden, kendi milli iradesini, kendi siyasi kararını oluşturan ve icra eden bir konuma geldi.”

Başkan Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

“CUMHURBAŞKANIMIZI HAK ETTİĞİ KOLTUĞA TEKRAR OTURTACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı projesinin devam etmesi için ilk turda seçimlerin kazanılması gerektiğine dikkati çeken Başkan Genç, şöyle konuştu: “1986’lı yıllarında 21. asır Türklerin asrı olacaktır” diyen rahmetli Turgut Özal’ın sözünü ‘Türkiye Yüzyılı’na start veren Cumhurbaşkanımız sürdürüyor. Çok şükür bundan da büyük gurur duyuyoruz.

O nedenle Trabzon’da partimizin kuruluşundan itibaren emek ortaya koyulmuştur. Kuruluştan itibaren bu emeği verenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Ama şu anda bu emeğin öncüleri, yetkin kişileri de bu masa etrafından olan kişilerdir. Bu nedenle bu özveriyi, bu gayreti bir kez daha ortaya koymanın tam zamanındayız ve zeminindeyiz.

Trabzon’umuzda ele ele vererek güçlü bir şekilde sonuç almak gibi bir zorunluluğumuz var. Her zaman söyledim Trabzon’da artıracağımız bir oy Edirne’de eksik bir oyumuzu tamamlayacak niteliktedir. Çünkü bütün oylar bir havuzda toplanıyor. Ve tek hedefimiz ilk turda bu işi nihayetlendirmektir. O şuurda, o yetenekte bir teşkilatımız var. Ben hep şunu söyledim.

Herkes Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bir yerlere gelmiştir. Şimdi ise bizim sayemizde inşallah Cumhurbaşkanımızı ilk turda o hak ettiği koltuğa oturtacağız. Ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü de emin adımlarla devam edecektir.”

Başkan Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

“BİZE GÜÇ VEREN BİRLİKTELİĞİMİZ”
Programın düzenlenmesinden dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ise, “İstişarede, hasbihalde bereket vardır. Bizim de çok değer verdiğimiz, önem verdiğimiz bir konu.

Biz teşkilat çalışmalarımızda sık sık bir araya geliyoruz.  Hakikaten bu toplantıların, bu buluşmaların çok önemi var. Ara verdiğiniz zaman ya da rutinin dışına çıktığınız zaman bir heyecan ve motivasyon düşüklüğü mutlaka oluyor. Bu doğaldır da...

O nedenle bize güç veren, bize enerji katan birliktelik, istişare, hasbihaldir, gönül muhabbetidir. O anlamda Belediye Başkanımızın davetine teşekkür ediyorum. Sizlerle de bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getiriyorum.” dedi. 

“EMPERYALİZME SAVAŞ İLAN ETTİK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünya siyasetine yön veren girişimlerinden bahseden Çebi şöyle konuştu: “2023 seçimleri hakikaten çok çok önemli bir seçim. AK Parti 2001’de kuruldu ama büyük Türkiye 2023’te kurulacak. Kuruluşun üzerinden 100 yıl geçen bir dönemde büyük Türkiye, tam bağımsız Türkiye, lider Türkiye 2023’te kurulacak.  Bu amaçla son 15 günde yaşanan hadiseleri konu başlıkları şeklinde size hatırlatmak isterim.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkmenistan’daki toplantı çok önemli bir toplantıydı. Azerbaycan’ın Kıbrıs’ı tanıması çok çok önemli bir gelişme. Sadece Azerbaycan değil, Türki cumhuriyetler ve Rusya’nın Kıbrıs’ta girişimleri var.

Çok ciddi bir yatırım seferberliği var. Değerleri on katına çıkan gayrimenkul sektörünü biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Rusya lideri ile görüşmesi. Suriye, Rusya ve Türkiye’nin üçlü buluşma toplantıları ve Kızılelma’nın havalanması…

Yani şu saydığım dört madde dünyaya, emperyalizme, ABD’ye savaş ilanı demektir. Dünyadaki hesapları, kitapları yok etmek demektir. Hakikaten Türkiye devleti Cumhurbaşkanımız liderliğinde çok farklı bir konumda ilerliyor. Ve Türkiye’deki doğalgaz depolama alanları…

Doğalgaz depolama alanını hemşehrimiz Berat Albayrak Bakanımız başlattığı zaman birçok kişi dalga geçmişti. Kızılelma’yla ilgili CHP’ye yakın sosyal medya hesaplarından dalga geçiliyor. Bu Kızılelma hakikaten dünyayı altüst eden bir eser. Belki Türkiye’ye, Türk dünyasına yüzyıl yön verecek bir eser.

Eğer bunlar olmasaydı şu an Türkiye’nin hali düşünmek bile istemiyorum, ne olurdu? İHA, SİHA, yerli otomobil, savunma sanayii, enerji sektöründe yaptığımız yatırımlar gibi… Hesaplar, kitaplar çok farklı olacaktı.” 

“SEFERBERLİK HALİNDEYİZ”
“O nedenle hakikaten Türkiye 2023’te yeniden kurulmuş olacak. Bunu bilen, gören güçler ve onların taşeronları Türkiye’de yaklaşan seçim döneminde bazı sansasyonel olaylar çıkartacak.

Belki faşizmi andıran, terörizm adına girişimler olacak. Canlı bomba eylemlerine hazırlanan çok sayıda kişi yakalandı, yakalanmaya da devam ediyor. O açıdan çok önemli bir seçim arifesindeyiz. Biz bütün teşkilatımızla bu doğrultuda seferberlik halindeyiz.

Bundan sonra da çok yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz. Biz Ortahisar olarak yaklaşan genel seçimlerde mutlaka söz sahibi olmak istiyoruz. Mutlaka orada Ortahisar’ı tam anlamıyla temsil edecek, ona güç kudret verecek bir yönetim anlayışını, bir siyasi iradeyi istiyorum ve bu doğrultuda çalışmalarımı sürdürüyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber