Bartra: Bu sadece 3 puandan ibaret değil

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. Haftasında konuk ettiği İstanbulspor’u 4-0 mağlup etti.

Bartra: Bu sadece 3 puandan ibaret değil

Trabzonspor’un galibiyeti sonrası Bartra açıklamalarda bulundu.

Bartra açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bugün çok mutluyuz. Bizim adımıza önemli bir maçtı. Kazanarak devam etmek istiyorduk. Bu sadece 3 puandan ibaret değil. Hep sıralamayı etkiliyorsunuz hem de neler yapabildiğinizi görmüş oluyorsunuz. Takıma katkı sağlayabildiğim için çok mutlu hissediyorum.

Maske birkaç hafta içerisinde çıkar diye düşünüyorum. Maskesiz oynamak benim tercihim tabi ki. Sağlık ekibimize de ayrıca teşekkür ederim.

"HOCAMIZIN YAPTIĞI TAKTİK DEĞİŞİKLİKLER İLE SONUCA GİTTİK"

Çok mutluyuz. Çok mutlu eden bir galibiyet. Ligde devam edebilmek adına önemliydi. 2. Yarı hocamızın yaptığı taktik değişiklikler ile sonuca gittik. Bizim adımıza çok önemli bir 3 puan oldu.

Benim aslında kendi ama mutlu olduğum şey gol yemeden tamamlamak. Bir savunma oyuncusu olarak önemli olan gol yememek. Gol attığım için mutluyum. İyi orta açan oyuncular olunca katkı sağlıyoruz ama savunma oyuncularının ilk hedefi gol yememek.

Takımımızın gösterdiği reaksiyon önemli. İstemediğimiz sonuçlar alabilirsiniz. Önemli olan bu maçtan sonra nasıl reaksiyon alacağınız. Hocalarımız ve takım arkadaşlarımız ile neleri düzeltebiliriz neler yapabiliriz diye reaksiyon gösterdik ve galibiyetler aldık arkaya. Bu da bizim için önemli.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor