Banu Alkan'dan herkesi şoke eden sözler

Banu Alkan, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı açıklamada, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile evlenip çocuk yapmak istediğini söyledi.

Banu Alkan'dan herkesi şoke eden sözler

Türkiye'de bir döneme damga vuran isimler arasında yer alan ancak uzun süreden bu yana ekranlarda yer almayan 64 yaşındaki Banu Alkan, önceki gün 9'ncu Altın Palmiye Ödül Töreni'ne katıldı.Şimdilerde kendisinden yaşça küçük sevgilisi Kemal Yıldız'la evlilik hazırlığı yapan Alkan bebek sahibi olmak istediğini söyledi.

"YENİ BİR AFRODİT DOĞABİLİR"

Alkan, ''Çiçekler büyük aşkım Kemal Yıldız'dan. Nikah tarihimiz belli, Haziran'da. Ben zaten ona çiçeğim. Yumurtalarımı dondurttuğum için her an çocuk yapabilirim. 17 sene oldu. Yeni bir Afrodit doğabilir.'' şeklindeki açıklamasıyla şaşkına çevirdi.

HİÇ RESMİ EVLİLİK YAPMADI

Daha önce hiç resmi evlilik yapmayan ve çocuk sahibi olmayan Banu Alkan, Kemal Yıldız'la bu yaz Fransa Konsolosluğu'nda dünya evine girecek.

banu-alkan.jpg

"HİÇ ESTETİĞİM YOK, YAŞLANMIYORUM"

Bir dönem Yeşilcam’ın en güzel kadın oyuncularından bir olan Banu Alkan geçtiğimiz ay bir güzellik merkezindeki bakım ürünü için kamera karşısına geçmiş ve yine çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu."Ben bir kraliçeyim, asla yaşlanmıyorum" diyen ünlü isim hiç estetiğinin olmadığını söylemişti. Alkan konuşmasının devamında "Güzellik deyince akla Banu Alkan’ın vücudu gelir. Ben yıllarca hijyenik bir şekilde kendime baktım, o yüzden hala çok güzelim" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin