Bakanlıktan berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili karar!

Ticaret Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1 Ocak'tan itibaren haftanın bir günü kapalı olması uygulamasını 1 Temmuz 2023'e erteledi.

Bakanlıktan berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili karar!

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere hafta 1 gün kapalı olması kararı alınmıştı. Ticaret Bakanlığı, bir gün izin uygulamasının ertelendiğini açıkladı. Alınan yeni karara göre, salonların haftanın bir günü kapalı olması uygulması 1 Temmuz 2023'ten itibaren başlayacak.

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, esnaf ve tacirlerden gelen talepleri dikkate alan Bakanlığın, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren başlamak üzere berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar aldığı anımsatıldı.

KARAR ODALARA BİLDİRİLDİ
Bakanlığın önceki gün aldığı kararla uygulama bir kez daha ertelendi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un imzasıyla berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin haftada bir kapalı olmasına ilişkin düzenlemenin 1 Temmuz 2023’te uygulanmasına karar verildi. Bakanlık kararı odalara bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem