Bakan Dönmez 'den elektrik ve doğalgaza indirim müjdesi! Tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğalgaza ve elektriğe indirim müjdesinin detaylarını açıkladı.

Bakan Dönmez 'den elektrik ve doğalgaza indirim müjdesi! Tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğalgaz ve elektrik için indirim gelebileceğini söylemişti. İndirim müjdesinin detaylarını açıklayan Bakan Dönmez, "Şubat başında yüzde 16'lık indirim olacak" dedi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıklamalarda bulundu.

MALİYET BAZI FİYATLANDIRMA
Son dönemde uluslararası piyasalarda gevşeme olduğunu belirten Bakan Dönmez, fiyatlarda aşağı yönlü bir eğilimin söz konusu olduğunu söyledi. Dönmez, sanayici ve büyük tüketicilere maliyet bazlı fiyatlandırma yapıldığını hatırlatırken fiyatlarda gerileme kaydedildiğinde bunun indirim olarak yansıtıldığını söyledi.

DOĞALGAZA YÜZDE 16, ELEKTRİĞE YÜZDE 13-16 ARASI
İndirim müjdesinin şubat ayı itibariyle geleceğini kaydeden Dönmez, şunları söyledi:

"Büyük tüketiciler ve sanayiciler şu anda bir miktar daha ucuza indirimli almış olacaklar. Şubat başı itibariyle doğalgazda yüzde 16, elektrikte de bunun yansıması yüzde 13-16 arası gerçekleşir. Serbest piyasadaki fiyatları izleyeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem