Bakan Akar davet etti! Yunanistan Savunma Bakanı Türkiye'ye geliyor

Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos, Milli Savunma Bakanı Akar'ın daveti üzerine Türkiye'ye geliyor.

Bakan Akar davet etti! Yunanistan Savunma Bakanı Türkiye'ye geliyor

Yunanistan Savunma Bakanı Nikolas Panagiotopoulos, Milli Savunma Bakanı Akar'ın daveti üzerine Türkiye'ye geliyor 4 Nisan Salı günü Hatay'a gelecek olan Yunan Bakan depremzedeleri ziyaret edecek, Bakan Akar ile baş başa görüşecek.

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos, Bakan Hulusi Akar'ın daveti üzerine 4 Nisan Salı günü Hatay'a gelecek.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin vurduğu Hatay'a ziyarette bulunacak Akar ve Panagiotopoulos baş başa da görüşecek.

Öte yandan Akar ve Panagiotopoulos, 9 Mart'ta bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Yapıcı ve olumlu bir havada geçen telefon görüşmesinde, komşu iki ülke arasında iyi komşuluk ilişkilerine dayalı gündemin geliştirilmesi konusunda mutabık kalınmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset