Babası İbrahim Tatlıses annesi Perihan Savaş! Güzelliği

Anne ile babası bütün Türkiye'nin tanıdığı, Melek Zübeyde Akkaş gözlerden ve magazin dünyasından uzak büyüdü.

Babası İbrahim Tatlıses annesi Perihan Savaş! Güzelliği

İbrahim Tatlıses'in Melek Zübeyde isminde bir kızı olduğunu ilk kez duyan pek çok kişi hayrete düşüyor. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in sır gibi sakladıkları kızları Melek Zübeyde Akkaş pek tanınmıyor. İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş kız kardeşi Dilan Çıtak'ın düğününde objektiflere yakalanmıştı. İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Tatlıses son olarak annesi Perihan Savaş'ın paylaşımı ile adından söz ettirmişti. Perihan Savaş'ın kızı Melek Zübeyde Akkaş'ın son halini görenler "Annesinin kopyası" demeden demedi….İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı, Melek Zübeyde Akkaş gözlerden ve kameralardan uzak büyüdü..

DUYANLAR ŞAŞIRIYOR

İbrahim Tatlıses'in Melek Zübeyde adında bir kızı olduğunu duyan birçok kişi şaşırıyor.

KİMSE TANIMIYOR

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in kızları Melek Zübeyde Akkaş'ı birçok kişi tanımıyor. Perihan Savaş geçtiğimiz aylarda 38 yaşına basan kızı Melek Zübeyde'nin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlamıştı.

Perihan Savaş'ın 'Canım kuzum seni çok seviyorum, gururum Allah'ım seni, evlatlarını, eşini korusun. İyi ki doğdun iyi ki' sözleri ilgi odağı olmuştu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş son olarak erkek kardeşi İdo Tatlıses'in düğününde görüntülenmişti..

İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Tatlıses annesi Perihan Savaş'ın paylaşımı ile gündem oldu. Perihan Savaş gelini ve kızı Melek Zübeyde Akkaş ile paylaşımda bulundu.. Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş'tan da bir erkek kardeşi var.

Melek Zübeyde Akkaş kardeşi Savaş Zafer ile birlikte verdiği bir pozla dikkat çekmişti.İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş geçtiğimiz günlerde evlenen kız kardeşi Dilan Çıtak'ın düğününde görüntülendi.

Melek Zübeyde Akkaş erkek kardeşi İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin paylaşımlarında boy gösterdi. Melek Zübeyde Akkaş'ın son haline "Annesinin kopyası" yorumları yağdı.

Düğünde Tatlıses kardeşlerin en küçüğü Elif Ada da vardı.

İbrahim Tatlıses 1979'da "Kara Yazma" filminde tanıştığı Perihan Savaş'a gönlünü kaptırmış bu aşkın magazin sayfalarına yansıması üzerine Adalet Durak boşanma davası açarak Tatlıses'le yollarını ayırmıştı. Melek Zübeyde Akkaş, 2008 yılında Volkan Akkaş ile hayatını birleştirmişti. Çiftin 3 çocuğu bulunuyor.İbrahim Tatlıses 1979'da "Kara Yazma" filminde tanıştığı Perihan Savaş'a gönlünü kaptırmış bu aşkın magazin sayfalarına yansıması üzerine Adalet Durak boşanma davası açarak Tatlıses'le yollarını ayırmıştı.. Perihan Savaş'dan kızı Melek Zübeyde dünyaya gelen ünlü türkücü bu ilişkisini 1983'te noktalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin