Aytaç Şaşmaz eski sevgilisi Cemre Baysel’le ilgili ilk kez konuştu!

'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanmıştı.

Aytaç Şaşmaz eski sevgilisi Cemre Baysel’le ilgili ilk kez konuştu!

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın ayrılık haberi magazin gündemine damga vurmuştu. Zaman zaman paylaşımlarıyla adlarından söz ettiren oyuncu çift, birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel 2 ay önce ilişkilerini noktalamıştı. Aytaç Şaşmaz, eski sevgilisi Cemre Baysel'le ilgili ilk kez konuştu. İkilinin, geçtiğimiz günlerde ise sürpriz bir şekilde ayrılmıştı

Oyuncu Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'in 'Baht Oyunu' dizisindeki arkadaşlığı aşka dönüşmüş bir süre önce de ayrılmışlardı. Şaşmaz, eski sevgilisi Cemre Baysel ile ilgili ilk kez konuştu. Yakışıklı oyuncu Aytaş Şaşmaz geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen bir yeni yıl partisi çıkışı görüntülendi. Cemre Baysel ile ayrılıklarının nedeni sorulan Şaşmaz, "Bu konuda konuşmak istemiyorum" derken, "Sizi üzmek istemiyoruz ama pişmanlığınız var mı? Dışarıya var gibi yansıtıyorsunuz?" sorusuna, "Hiç kimsenin bir şey yansıttığı yok.

aytac-sasmaz2.jpg

Her şey aslında kendi gidişatında gidiyor. Biz de insanız. Böyle bir yolculuk bizimkisi" cevabını verdi. Cemre Baysel sessizliğini koruyor. Baysel ile Şaşmaz, aşklarını Instagram hesaplarında "İyi ki!" notunu düşerek paylaştıkları fotoğraflarla ilan etmişti. Zaman zaman mutluluk pozlarını da takipçileriyle paylaşan ikili, deniz kenarında çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını yayınlamıştı. Ünlü çifte Damla Colbay, Hande Subaşı ve Tuğçe Açıkgöz gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden Şaşmaz, geçtiğimiz ay 24 yaşına basmıştı. Sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla kutlayan Baysel, birlikte verdikleri pozlara; "İyi ki doğdun Süpermen'im... İyi ki varsın, hep ol!" notunu düşmüştü.

aytac-sasmaz1.jpg

Cemre Baysel'in bu sözlerini karşılıksız bırakmayan Aytaç Şaşmaz ise sevgilisine; "Ben senin Süpermeninim!" yorumunu yapmıştı. Birbirlerine çok yakıştırılan ve örnek olarak gösterilen çift, sosyal medya hesabından birbirini takipten çıkardı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin