Aslıhan Doğan Turan: Evlilik aşkımızı öldürmedi

Sosyetik isim Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz günlerde bir programa katıldı ve eşi Arda Turan'la ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Aslıhan Doğan Turan: Evlilik aşkımızı öldürmedi

Aslıhan Doğan Turan 2018’de Arda Turan ile nikah masasına oturmuş, oğulları Hamza Arda’yı aynı yıl, Asil Aslan’ı 2020’de dünyaya getirmişti. Sosyetik güzel, A Para’daki Yıldızlı Sohbet’e katıldı. Arda’yı ve ilişkilerini anlattı.

arda-turan.jpg

“Flört döneminde ayrı kaldığımız zamanlar, birbirimizin kıymetini daha iyi anladık. İyi geldi ve bizi evliliğe götürdü. Çocuklar bizi olumsuz etkilemedi. Evlilik aşkımızı öldürmedi” dedi.Aslıhan Doğan Turan şunları söyledi: “Evlilikte çok sakinlik bana göre iyi değil. Ara sıra kavga olması lazım. Tutkudur bu. Tadı tuzudur. Stabil, aşırı dingin ilişkilere inanmıyorum. Arda da ben de kıskancız. Onun sinir olacağı fotoğrafı sosyal medyada paylaşmam.”Aslıhan, Arda için de “Beklemediğim anlarda romantik sürprizler yapar. Dışarıdan sert görünür ama çocuk gibidir. Trip atar. Küser. İnatlaşır. Fazlasıyla merhametli, iyi kalpli ve bonkördür” diye konuştu.Aslıhan Doğan Turan: Hamza Arda ve Asil Aslan ile evliliğimizi çok daha güzel bir noktaya taşıdık. Arda fedakâr bir babadır. Çocuklarımıza karşı sevgi dolu. Ailesi için her şeyi yapar. Aslıhan Doğan Turan: Üçüncü çocuğu çok istiyoruz.

aslihan-doga-turan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin