Asgari ücrete zam mı gelecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra herkes aynı soruyu soruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'na katıldı.

Asgari ücrete zam mı gelecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra herkes aynı soruyu soruyor

İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz." diyerek milyonları heyecanlandırdı. Erdoğan'ın bu sözleri vatandaşlar tarafından "Emekli maaşlarından sonra asgari ücrete de zam yapılacak" şeklinde yorumlandı.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından yeni müjdelerin geleceğini söyledi.

ASGARİ ÜCRETE ZAM MI GELİYOR?
Erdoğan, "Bugün hem depremin yaralarını saran hem de işçisine, memuruna, emeklisine her türlü desteği veren bir ülkeye kavuştuk. Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz." derken, bu ifadeler "Emekli maaşından sonra asgari ücrete de mi zam geliyor?" yorumlarına neden oldu.

Asgari ücrete zam mı gelecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra herkes aynı soruyu soruyor

"ASIL BÜYÜK BAŞARIMIZ..."
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye Yüzyılı haline getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomide, savunmada, enerjide, ulaştırmada, alt yapı ve üst yapı yatırımlarda kat ettiğimiz mesafe elbette önemlidir, değerlidir. Bizim asıl büyük başarımız yasakları kaldırarak insanımızın iradesine vurulan zincirleri kırarak, milletimize cesaret ve özgüven kazandırmamızdır.

"KAST SİSTEMİNİ ORTADAN KALDIRDIK"
Ülkedeki siyasi istikrarsızlığın yükünü sırtlayan esnaflarımıza, ay sonunda maaş alamama korkusu yaşayan memur ve emeklilerimize, hasılı bizden önce yıllarca ötelenmiş, ötekileştirilmiş, hizmete ve hürmete layık görülmemiş toplum kesimlerinin tamamına hamdolsun biz verdik. Hayata geçirdiğimiz sessiz devrimlerle kast sistemini ortadan kaldırdık."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler