| Keşfet
Artvin Yayın tarihi: 30 Ocak 2024 11:01

Artvin'deki Borçka Karagöl karla kaplandı!

Türkiye'nin "Saklı cennetleri" arasında gösterilen Artvin'in Borçka ilçesindeki Borçka Karagöl Tabiat Parkı karla birlikte güzel manzaralar oluşturdu.

Bozulmamış doğası, yaşlı ormanları, bitki örtüsüyle her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Borçka Karagöl Tabiat Parkı, kışın gelişiyle karlar altında kaldı.

Tamamı buz tutan ve üstü beyaz örtüyle kaplanan Karagöl, çam, köknar ve ladin ağaçları ile şelaleler arasında yer alan, eşsiz doğa güzelliyle kendisine hayran bırakıyor. Kış mevsiminde kar yağışıyla birlikte göl ve çevresindeki ağaçlar beyaz örtüyle kaplanan Karagöl, eşsiz manzaralar oluşturdu.

Tabiat cenneti Borçka Karagöl’ün kartpostallık manzaraları fotoğraf sanatçısı Osman Demir tarafından havadan görüntülendi.

 Artvin'deki Borçka Karagöl karla kaplandı!

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!