Artvin Mahallesi projesi büyük destek görüyor

Kahramanmaraş'ta oluşturulacak 100 konteynerlik Artvin Mahallesi projesi 3 hafta içinde hazır olacak.

Artvin Mahallesi projesi büyük destek görüyor

Kahmaranmaraş’ta kurulması planlanan Artvin Mahallesi projesi büyük destek görüyor.

Artvin Valiliği koordinesinde Artvin İl Özel İdaresi ve Ankara Artvinliler Derneği işbirliği ile depremden etkilenen vatandaşlarımız için kalıcı konutlarına geçene kadar Kahramanmaraş’ta 100 konteynerlik Artvin Mahallesi kuruluyor. 3 hafta sonra konteynır mahalle depremzedelerin hizmetine sunulacak.

Yaralar sarılacak, acılar paylaşılacak…

Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için başlatılan kampanyaya kurum-kuruluşlar, STK’lar, meslek kuruluşları, dernekler ve gönlü güzel tüm Artvinliler büyük destek verdi. Artvin Valisi Yılmaz Doruk başından beri kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Vali Doruk ülke olarak zor günlerden geçilen şu günlerde dayanışma ve paylaşma duyguların önemine dikkat çekerek,  “Devlet-Millet işbirliği ve gayreti ile inşallah çok kısa zamanda bölge halkının yeninden güvenli ve huzurlu bir yaşam koşullarını yaratacağız” dedi.

Kahramanmaraş’ta kurulacak ‘100 konteynerlik Artvin Mahallesi’ projesinin Artvin insanının aynı zamanda vefasını da ortaya koyduğunu belirten AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta da projenin ülkemizin her yerinden destek veren katkı sağlayan herkesin emeği olduğunu söyledi.

İnsanlık adına büyük kazanç…

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de projede kimin öyle veya böyle zerre katkısı varsa insanlık adına büyük kazanç sağladığını ifade ederek, başta Artvin Valisi Yılmaz Doruk olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Artvin Mahallesi projesi büyük destek görüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler