Artvin Kahramanmaraş'a mahalle kuracak

Deprem bölgesine iyilik yarışı ve yardım seferberliği devam ediyor. Artvin Kahramanmaraş'a mahalle kuracak.

Artvin Kahramanmaraş'a mahalle kuracak

Depremin merkez üstü olan ve  büyük hasar gören Kahramanmaraş'a yurt içi ve yurt dışından yardımlar yağıyor. Artvin'de bu konuda önemli bir yardım seferberligi başlattı.

Artvin Valiliği himayesinde deprem mağduru olan afetzedeler için 100 adet konteyner evlerden oluşan "Artvin Mahallesi" kurulacak...

Artvin Kahramanmaraş'a mahalle kuracak

Ankara    Artvinliler Eğitim Tanıtım Dayanışma Derneğinin organize edeceği kampanya ile ilgili AK Parti Artvin Milletvekili Av.Erkan Balta şunları söyledi;

"Şimdi zaman birlikte ayakta kalma zamanı.. Aziz Türk milleti olarak en kısa sürede yaraları saracağız. Basta Artvinli hemsehrilerim olmak üzere herkesi  bu kampanya ya destek olmaya davet ediyorum"

TRABZON ARTVİNLİLER DERNEĞİ TAM DESTEK 

Artvin insanın  yaşamın her alaninda  dayanışma ve paylaşma duyguları içinde olduğunu dile getiren Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi'de kampanya her türlü desteği vereceklerini belirterek bu çok anlamlı ve değerli kampanyaya öncülük eden Artvin Valisi  Yılmaz Doruk'a ve Ankara Artvinliler Eğitim Tanıtım ve Dayanışma Derneği Başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Artvin Kahramanmaraş'a mahalle kuracak

ARTVİNLİ SANATÇILARA ÇAĞRİMIZ VAR 

İstanbul Ankara  ve Bursa'da yaşayan Artvinliler'in kampanya özellikle destek  vermesi gerektiğini belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Artvinli sanatçılarımizı hep birlikte görüş ayrılıklarımız bir kenara bırakıp dev  bir konser vermeye çağırıyorum. Konserin tüm geliri de bu proje için toplansın.. Gerekirse 100 değil bin adet konteyner için canla başla çalışalım..Ben inanıyorum bu kampanya mutlaka kısa zamanda karşılaşılik bulacaktır.. 

ARTVİN İNSANI BAŞ TACIDIR 

Kahramanmaraş depremdinde evi ve iş yeri büyük hasar gören akrabalarını kaybeden yılların gazeteci  yazar Bekir Doğan'da  barınma sorunun bölge de çok ciddi sıkıntı olduğunu ifade ederek Artvinli insanların kültürlü eğitime önem veren aşını ekmeğini paylaşan insanlar olduğunu belirterek kampanyayi basltan ve ddestek veren herkese teşekkür etti.Artvin Kahramanmaraş'a mahalle kuracak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel