Armağan Uzun Konuştu

Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, akrabaları ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Diva'nın televizyon programı için İstanbul'da olmasından dolayı geceye katılamadığını söyleyen Armağan, baba olma isteği konusunda açıklamada bulundu.Karşıyaka'daki bulunan C

Armağan Uzun Konuştu

Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, akrabaları ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Diva'nın televizyon programı için İstanbul'da olmasından dolayı geceye katılamadığını söyleyen Armağan, baba olma isteği konusunda açıklamada bulundu.

Karşıyaka'daki bulunan Clef Bar'da düzenlenen eğlencede Armağan, Bülent Ersoy'la çok mutlu ve huzurlu olduğunu dile getirerek, İzmir'in Bülent Hanımı gelini olarak kabul etmesini istedi.

Bülent Ersoy'un taşıyıcı anne ile ileride çocuk sahibi olma konusunda yaptığı açıklamalara da cevap getiren Armağan Uzun, "İkimizin arasında olan özel bir konu bu. Eğer Bülent Hanım da isterse, neden olmasın?'' diyerek baba olma isteğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler