Trabzon eski Valisi Celil Öz: Trabzonspor'a nazik davranmak lazım

Ankara'da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Trabzon eski Valisi Abdil Celil Öz de Trabzon günlerine uğradı ve Haber61'e Trabzon özlemini anlattı.

Trabzon eski Valisi Celil Öz: Trabzonspor'a nazik davranmak lazım

Haber61 / Haber Servisi / Özel

Trabzon eski Valisi Abdil Celil Öz, Ankara AKM’de düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı. Stantları tek tek dolaşan ve eski dostlarıyla sohbet eden Abdil Celil Öz Haber61’in konuğu oldu.

Trabzon özlemini bu tür etkinliklerle giderdiğini söyleyen Öz, “Trabzon’u özlüyorum ama bir yandan da hep yaşıyoruz. Trabzon’dan ayrılalı 2 yıl oldu ama en az 3 defa gitme ve 2 kez burada yaşama fırsatı oldu. Trabzon Türkiye’nin çimentosudur, harcıdır. Ticarette, siyasette, iş yaşamında, bürokraside büyük katkıları olan bir şehir. Kültürüyle, sanatıyla, sporuyla bir bütün olarak yaşayan şehir. Trabzon’dan kopmamız mümkün değil. Ülkemiz kalkınıyor, büyük değişim ve dönüşüm var. Trabzon da bu anlamda daha dinamik ve daha atak. Akyazı’da Spor kompleksi ve stadıyla, şehir hastanesiyle, yeni ulaşım ağlarıyla, ihale sürecine girmekte olan demiryoluyla birlikte, Trabzon’un yıldızı tarihte olduğu gibi yine parlamaya devam edecektir. Trabzon insanının sıcaklığı, şehrin güzelliği, deniz manzarası, balığı, güzel havası, horonu ve tabi ki Trabzonspor. Trabzonspor ayrı bir marka ve zenginlik. Ona daha nazik, daha sportmence ve centilmence davranmak, sahip çıkmak ve geleceğe taşımak lazım. Trabzonspor’da altyapıdan yetişen sporcular güven veriyor. Trabzon bu anlamda altyapısı güçlü bir kent. Diğer tüm bileşenleriyle birleştirip şehrimizi geleceğe taşımalıyız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler