İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hemşerilerimizle olmak mutlu ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hemşerilerimizle olmak mutlu ediyor

Haber61 / Haber Servisi

Dün gerçekleşmesi gereken ziyareti yoğun programı nedeniyle ertelemek zorunda kalan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akşam saatlerinde katıldığı Trabzon Günleri’nde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Akşam saati olmasına rağmen Bakan Soylu’nun katılacağını duyan vatandaşların gelmesiyle birlikte Trabzon Günleri’nde adeta izdiham yaşandı.

Tek tek standları gezen ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Haber61 standını ziyaret etti. Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ile sohbet eden Bakan Soylu ardından Tuncay Lakot’un sorularını yanıtladı.

Trabzon tanıtım günlerine her zaman önem verdiğini söyleyen Bakan Soylu, şehrin kültürünün ve tarihinin tanıtılması anlamında bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirtti. “Öncelikle dün muhteşem bir ziyaretçi akını oldu sadece buraya gelen 55 bin kişi yöresel pazar hariç. Bu rakam bile bu organizasyonun önemini gösteriyor” şeklinde belirten Bakan Soylu, “İnsanlarımız burada büyük emek sarf etti. Bu etkinliğin düzenlenmesinde önemli yeri olan Trabzon Valimize, tüm belediyelerimize, belediye başkanlarımıza, katılan herkese ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hemşerilerimizle olmak mutlu ediyor

Bakan Soylu şunları söyledi: "Trabzon Günlerini Ankara ile paylaşmak benim içinde ayrı bir hem lezzet hem de gurur vesilesi. Öncelikle dün Muhteşem bir ziyaretçi akını oldu. Sadece buraya giren 55 bin kişi. Yöresel Pazar hariç. Bu buranın önemli rekorlarından bir tanesi. Zannediyorum bu açıdan Trabzon’un ortaya koymuş olduğu intizam, disiplin aynı zamanda bütün renkleri bir araya getirme anlayışı her zaman olduğu gibi vatandaşımız tarafından da büyük bir ilgi çekmektedir. Ben katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Trabzon Valiliğimize ve Trabzon Valimize, Turizm İl Müdürlüğümüze, tüm belediyelerimize ve tüm kurumlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunmak isterim. Bunu buradan her an Trabzon’a yansıtan, Türkiye’nin ve dünyanın her yerindeki hemşerilerimize yansıtan sizlere. Burada çok net bir şeyi gördük. Geçen sene ki ile birebir çok ilgilenmiştim. Ama bu sena çok ilgilendim diyemem. Sadece yapılması hususunu arkadaşlarımızda prensiplerini konuştuk. Çok net bir şekilde iş rayına oturmuş durumdadır. Gayet güzel ve başarılı bir şekilde yapılmaktadır ve herkes sahip çıkmaktadır. Sizlere de sahip çıkan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu bizim için ayrı bir süreç oldu. Öncelikle burada bulunmak, yeniden hemşerilerimizle bir arada olmak, yeniden bütün bu lezzetleri ve renkleri görmek benim için de ayrı bir mutluluk."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hemşerilerimizle olmak mutlu ediyor

"MİLLETİMİZ EN İYİ HAKEM VE KARAR VERİCİDİR. MİLLETİMİZE TESLİMİZ"

"AK Partinin aldığı ve bugün getirdiği Türkiye çok farklı. Bu her haliyle görülmektedir. Gelecekte ufkunu ve vizyonunu çizen bir Türkiye çok daha farklı olacak. Türkiye büyümek, ilerlemek, zenginleşmek ve Türkiye’ye bütün dünyaya bu iyilik medeniyetinin bütün hasretlerini işlemek düşer. Bunun için güçlü olmak zorundayız. Bunu yapabilecek kadrolar AK Parti kadrolarıdır. Bunu yapabilecek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Buna da inanıyoruz. İfade etmek isterim ki bugüne kadar milletin karşısında sınavını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş bir AK Parti var, bir Recep Tayyip Erdoğan var. Millet için çalışan, ülkesi için gayret gösteren, vatanı için risk allan ve milletin emrine tabi olan bir AK Parti var. Bunu başarı ile ortaya koyacaklardır. Bizim şahsi olarak olup olmamamızın bu büyük davada, bu büyük anlayışta önemi yoktur. Önemi bu kadro harekatıdır, bu bir takım harekatıdır ve bu bir millet harekatıdır. Bu önemli bir şeydir. Şahsınızdan ziyade Türkiye’ye gelecek vizyonu ortaya koyan güçlü bir siyasi parti güçlü bir lider. İnanıyorum ki ittifakında çok büyük faydası olacak. Milliyetçi Hareket partisi ile kol kola girerek, Büyük Birlik Partisi ile de kol kola girerek çok iyi adımlar atılacak. Ve Türkiye hak ettiği ile buluşacaktır. Buna olan inancım tamdır. Bu konuda biz kendimize bakıyoruz. Kendi yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza bakıyoruz. Zannediyorum ki milletimiz en iyi hakem ve karar vericidir. Milletimize teslimiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler