Anahtar Deliği 24.05.2021

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 24.05.2021

Ağaoğlu’nun kafasındaki Hekimoğlu projesi

Trabzon ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon bugün saat 16:00’da Kocaelispor ile play-off yarı finaline çıkıyor. İlk maçın 0-0 bitmesi nedeniyle Hekimoğlu Trabzon’a her türlü galibiyet yetiyor.

Trabzon’da spor severler bir Trabzon takımının 1. Lig’de mücadele etme ihtimali karşısında oldukça heyecanlı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise heyecanın yanı sıra projelerini kafasında çoktan hazırladı.

1. Lig’de yer alacak bir Trabzon takımının Trabzonspor’a oyuncu yetiştirme anlamında büyük bir eşik olacağını düşünen Ağaoğlu, bordo mavililerin şans veremedikleri veya gelişme aşamasında olan oyuncuları Hekimoğlu Trabzon kadrosunda değerlendirebilmeyi düşünüyor.

İlk maçta Kocaeli’ne kadar gidip, Hekimoğlu Trabzon’a destek veren Ağaoğlu’nun bugün de tribünde yerini alması bekleniyor.

Hekimoğlu Trabzon – Kocaelispor maçı bugün saat 16:00’da Trabzon’da oynanacak ve Haber61 canlı yayınlarla gelişmeleri an be an takip edecek.

**

Cora’dan MHP’ye ziyaret

AK parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe yönetimine ziyarette bulundu. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyeleri tarafından karşılanan misafirler arasında, Şalpazar’nın MHP’li Belediye Başkanı Refik Kurukız da yer aldı.

Milletvekili Salih Cora ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “MHP Akçaabat İlçe Başkanı Sn. Adem ÇELİK Beyi ziyaret ettik. Bizim yolumuz uzun, görevimiz mühim, mesuliyetimiz ağırdır” dedi.

**

CHP’li isim AK Partili başkanı alkışlattı

Açaabat Belediyesi’nin mayıs ayı toplantıları tamamlandı.

Bu toplantılara damga vvuran olay ise Akçaabat Belediyesi’nin en muhalif isimlerinden olan ve Başkan Ekim’i sürekli eleştiren CHP’li Tuncay Demirci’nin AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i alkışlatması oldu.

Başkan Ekim, bir süredir peşinden koştuğu ve yaklaşık mali değeri 18 milyonluk bir yatırım için meclise çıkarken güzel haberi Akçabatlı bürokrat Abdi Serdar Üstünsalih'ten aldı ve bunu meclis üyeleri ile paylaştı. Bu yatırımın Akçaabat’a kazandırılmasında önemli desteği olan Ankara’daki Akçaabatlı bürokrat Vakıfbak Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih'i meclis alkışladı. Alkış sonrasında Tuncay Demirci, bu haberden sonra “bir alkışta Başkan’a” dedi ve tüm meclis üyeleri Başkan Ekim’i de alkışladı.

**

Hacısalihoğlu'ndan Trabzonlu siyasetcilere Avni Aker göndermesi

Tarihler 22.05.2015’i gösterdiğinde zamanın Başbakanı Ahmet Davutoğlu, eski Trabzonsporlu futbolcularla maç yapmıştı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan özel maçta, Başbakan Davutoğlu'nun da yer aldığı "efsaneler beyaz" ile Trabzonspor'un eski oyuncularından oluşan "efsaneler kırmızı" takımı karşılaşmıştı.

Sahada mücadele eden tüm oyuncuların da 61 numaralı forma giydiği ve Trabzon bölgesi eski hakemlerinden Alican Lakot'un yönettiği karşılaşma, 20'şer dakikadan 2 devre olarak oynanmıştı.

Başbakan Davutoğlu'nun formasını giydiği "efsaneler beyaz" takımı, "efsaneler kırmızı" takımıyla 4-4 berabere kalmıştı.

Müsabakanın ikinci yarısında teknik direktör Shota Arveladze ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, birbirlerinin formalarını giyerek takımlarını değiştirmiş, Soylu da maçta 3 gol ve 1 asistle oynayarak, performansıyla dikkati çekmişti.

Başbakan Davutoğlu'nun forma giydiği "efsaneler beyaz" takımının kalesini Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin kaleciliğini yapan Kerem Civelek korumuştu ve kadrolar şöyle oluşmuştu.

"Efsaneler beyaz" takımın ilk 11'deki kadrosunda Davutoğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın yer almıştı.

"Efsaneler kırmızı" takımının 11'in de ise Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Tolunay Kafkas, Shota Arvaledze ve Kemal Serdar forma giymişti.

Eve şimdi bu kadar şeyi neden yazdık ve hatırlattık.

Aslında bu konuyu hatırlatan Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu oldu.

Hacısalihoğlu bu maçtan bir kare paylaşarak “Bu maçın kaç kaç bittiğinin, golleri kimin attığının hiç bir önemi yok. ASIL ÖNEMLİ OLAN,BU MAÇ ORGANİZASYONUYLA TRABZONSPORA ATILAN H.AVNİ AKER GOLÜDÜR.” İfadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu, Avni Aker’in yıkılıp yerine millet bahçesi yapılmasının ve Trabzonspor’un stadının şehirden uzaklaşmasının temellerinin bu maç olduğunu söyledi.

Aradan geçen 6 yılın ardından Hacıalihoğlu bu çıkışı neden yaptı, bu paylaşım nelere gebe bekleyip göreceğiz.

**

CHP’li başkandan AK Partili başkana ziyaret

Beşikdüzü2nün CHP’li Belediye başkanı Ramis Uzun, Tonya’nın AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel’i makamında ziyaret etti.

Beşel ile Uzun bölgede birlikte yapabilecekleri yatırımlar ve hizmetler hakkında uzun uzun konuştular. Beşel de misafirini en iyi şekilde ağırlayıp, çeşitli hediyeler ile uğurladı.

Bu anları sosyal medya hesabundan paylaşan Uzun ”Tonya Belediye Başkanı Sn. Osman BEŞEL’i makamında ziyaret ettim. Büyükliman Bölgemizde ilçe Belediyelerimiz olarak birlikte yapabileceğimiz konular hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

**

Tüm Trabzon o maç sonrası gururla uyudu

Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı, takımıyla beraber dün gece şampiyonluğu ulaşarak tüm Trabzon’un göğsünü kabarttı.

Bu sezon adeta Fransa Ligue 1'de tarih yazan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelikli Lille Angers'i 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Dün akşam oynanan karşılaşmada Lille'nin gollerini 10. dakikada Jonathan David ve 45. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti. Angers'in tek golünü ise 90. dakikada Fulgini kaydetti.

Ligde bu sezon çıktığı 28 maçta 16 gol kaydeden Burak Yılmaz, takımının en skorer oyuncusu oldu. Yusuf Yazıcı'nın 32 karşılaşmada 7 ve Zeki Çelik'in 29 maçta 3 golü bulunuyor.

Trabzon başta olmak üzere tüm Türliye’nin heyecanla takip ettiği karşılaşma sonra şampiyonluk gelince Burak, Yusuf ve Zeki’nin Türk bayraklarıyla sevinmesi herkesin göğsünü kabarttı.

Tebrikler bizim çocuklar…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar