Anahtar Deliği 21.05.2018

Anahtar Deliği 21.05.2018

Anahtar Deliği 21.05.2018

HALUK PEKŞEN’İ KİM ÇİZDİ?

CHP Trabzon birini sıra adayı iken bir anda bu dönem çizilen Haluk Pekşen ile ilgili CHP örgütlerinde neler oluyor neler konuşuluyor bir nabız ölçelim dedik. Çoğu şaşırmadık dedi. Haluk Pekşen konusunda ciddi eleştiriler geldi. Yaptığı söylemler sert Trabzon teşkilatlarına ilgisizliği ve buna benzer bir çok neden saydılar. Ama en fazla şunu merak ettiler. Ve sordular? Acaba kim çizdi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mu? Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mi? İşte bu sorunun cevabı genel çizilen vekil adaylarına bakılınca tünelin ucu Kemal Kılıçdaroğlu’na çıkıyor! Muharrem İnce’nin de ekibi sayılan arkadaşı sayılan tüm  isimleri liste dışı bırakması göz önüne alınırsa o çizdi. 

Birinci sıra CHP teşkilatında her kademesinde görev alan Ahmet Kaya var. Ahmet Kaya bakalım nasıl bir performans sergileyecek. Bu arada Saadet Partisi ikinci sırada. CHP Saadet Partisi’ne “ikinci sıra senin çok çalış al” dedi.

Bu arada Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 29 Mayıs Salı Günü Trabzon’a miting yapmaya gelecek. Miting Atatürk Alanı’nda olacak.

ALİ ÖZTÜRK GÜMRÜKÇÜOĞLU KAVGASI SÜRÜYOR

Aylardır tartışıyorlar.
Aylardır kavga ediyorlar. 
Aylardır bir birlerine yapmadıkları kalmadı.
Kimden bahsediyoruz?
Yani anlamadınız mı şimdi..
İlahi aşk olsun.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Günebakış Gazetesi sahibi Ali Öztürk’ten.
Daha önce baya araları iyiydi ne olduysa aylardır sıkı bir kavga içindeler.
Her eleştiri yazılarına Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu cevap veriyor.
Yalan yazdığı ithamında bulunuyor. Ali Öztürk de buna karşılık tekzipleri yayınlayıp cevap veriyor. Bu defa yeni bir tekzip daha yayınlanıyor. Böyle kavga sürüp gidiyor. Vallahi sizde mi merak ettiniz ne zamana kadar. Yerel seçimlere kadar bu devam eder.
Tahminimiz bu yönde..
Bugün de Ali Öztürk Başkan Gümrükçüoğlu’nu, “Mobbing” yapmakla suçladı. “Boyun eğmeyeceğiz” dedi. Kendisine baskı kurmaya çalıştığını ifade diyor. 
Ali Öztürk, Salih Cora ile Başkan Gümrükçüoğlu’nun arasının da açık olduğunu yazdı. Yani Salih Cora ile Ali Öztürk birlikte hareket ediyorlar. Ayşe Sula Köseoğlu ile Muhammet Balta birlikte. Hadi canım! Demeyin… Kulislerde bu konuşuluyor. AK Parti’de bu bilinen bir sır! Bizde şuna şaşırıyuruz daha önce Ayşe Sula Köseoğlu ile Muhammet Balta, Başkan Gümrükçüoğlu ile hiç anlaşamazken, kavgalıyken şimdi ‘kankalık seviyesindeler. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bunun neresinde mi? İlahi onu da mı soruyorsunuz yani? 


HASAN KURT ŞAŞIRTTI "ÖZKAN SÜMER HAKLIDIR" DEDİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Burak Yılmaz’a sitem etmesi gündeme damga vurdu. Herkes Burak’ı ayıpladı. Alacakları nedeniyle kulübe ihtar çeken Burak Yılmaz’a borç kalmadı. Ödemeler banka kredisiyle yapıldı. Yine kulüp faiz bataklığının en derin dibine doğru bir adım daha attı. Burak Yılmaz ile ilgili ‘haklıdır’ haksızdır’ tartışması başladı. Bu arada gazeteci Hasan Kurt’tan ilginç bir yorum geldi. Burak Yılmaz halıdır dedi ekledir; “Zamanında alacakları için Özkan Sümer de kulübe ihtar çekmişti. O da haklıdır çünkü profesyoneller” 
E bunda ne var? demeyin. Özkan Sümer’i yerden yere vuran Hasan Kurt bunu yazınca, “Haklıdır” deyince… şaşırıyor ister istemez insan..

USTABAŞI VE BEŞYILDIZ BU ARALAR NE YAPIYOR? 

Levent Ustabaşı ile Turgay Beşyıldız bir sezon boyunca Haber61 TV’de ‘Bakış’ programına hayat verdiler. Gündeme dair çarpıcı yorumlar, konuklar, Trabzon, Karadeniz ve ülke gündemini en ince ayrıntısına kadar takipçileriyle paylaştılar. Bazen oldu öfkeli sinirli bazen şirin sevimli bazen tuhaf bir hallerde gördük kendilerini… Karışık duygular içerisinde renkli programlara imza attılar. Bu ay sonunda Bakış bitiyor. Yeni projeler üzerinde çalışıyorlar. Yalnız Turgay Beşyıldız çok yoğun. Bu aralar dizi projesinde yer aldı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin nerdeyse vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Bundan sonra da devam eder. Oğlu Deha da onun gibi.. Sanata aşırı sevgisi, sempatisi var. Zaten eğitimini de bu yönde yapıyor. Ne diyelim baba-oğul yakında aynı dizi setini paylaşırsa şaşırmayın. Başarılar her ikisine de..  Levent Ustabaşı’na gelince o da farklı projelerde yer alabilir. Şu sıra Trabzonspor kongresi kulisleri, siyasi nabızlardan pek baş kaldıramadı ama belli aklında farklı şeyler var!

VE KUZUCUK SUSTU!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetimi acayip bir şekilde görevi aldılar. Apart topar. Ne odluğunu kimse anlamadı! Ne oluyor kimse sormadı? Hem rahattılar o ateşten gömleği giyerken hemde sorunlu, sıkıntılı…İşte tam bu süreçte Karadeniz Gazetesi’nin aşırı muhalif haberleri patlamaya başladı. Hayırdır dediler. Ne oluyor? Aam nedense en büyük ağır eleştiriler Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın daha önceki kongrede rakibi olan ve deviren Özkan Sümer kulüpte görevlendirileceği kesinleşince gelmeye başladı. Kuzucular melemeye, kargalara ötmeye başladı. Ama bu sıralar kuzucuk sustu! Karga damdan düştü! Çünkü ve çünkü Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti.Hoş beş ettiler. Ardından ne oldu? Heh demin yazdıklarımız… Anlayın canım sizde. 

MEHMET YİĞİT ALP KÜSTÜ MÜ?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu şu son bir aydır baya yoğun trafik yaşadı. En çok ta ziyaret programları sıkıydı. Ciddi noktalara, isimlere gidildi görüşüldü. Ama çoğunda dikkat ettik kongrede en yakınında duran başkan yardımcısı arkadaşı Mehmet Yiğit Alp,  yoktu. Neden acaba? Araları açık mı? Normalde tam yanında durması gerekirdi. Ama nedense yoktu. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu vardı mesela. Diğer bir kaç yönetici hep yanındaydı ama o yoktu. Bir de kritik noktalardan ziyaretler dede yoktu. Hani onlarda olsa anlarız da yine de bir ‘hayırdır’ çekelim istedik. 

ÖZKAN SÜMER SERDAR BALİ TARTIŞMASI

Serdar Bali’nin Trabzonspor Divan Kurulu toplanısındaki sözleri ve Özkan Sümer ile girdiği tartışma diyaloğu gündemdeki sıcaklığını devamlı koruyacak gibi duruyor. Çünkü o sözler baya yankı buldu. Yani şöyle sözlerden ziyade Sedar Bali’nin zamanlaması. Kimileri, “Yine yeni yönetim geldi Serdar Bali kükremeye başladı” diye yorumlayanlar fazlaca..


 Bu arada Serdar Bali TFF Bölge Temsilcisi aynı zamanda.  Serdar Bali’nin kükremesi daha önceden belliydi. Aylardır sus sonra kongre yapıldı değişim oldu ardında Bali, önce Rıza Çalımbay’ı eleştirdi ardından işte malum. Bali, Özkan Sümer’i eleştirmekte haklı olabilir. Eleştiri olmalı tabiki. Bu kadar abartılmasını da anlamış değiliz. Lakin zamanlama sorunu var.  Bu arada Serdar Bali Özkan Sümer’e, 34 yıldır buradasın” demişti ya salona ışında da Sümer Serdar’a, “Futbolcuyken de böyleydin. Sorunlu ve sorumsuz” demiş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler